Gördülékeny bérszámfejtés szoftveres adatátadással

munkavállaói adatok szoftveres tárolása

A bérügyintézők munkájuk során jelentős időt kénytelenek adatfeldolgozással tölteni, a máig népszerű papíralapú jelenléti ívek és nyomtatott formában átadott egyéb munkavállalói adatok (szabadságos, betegszabadságos papírok) használata miatt. A nehezen olvasható kézírás, a rossz minőségben szkennelt, vagy telefonnal fotózott dokumentumok miatti extra energiabefektetés, hiányzó oldalak miatti levelezés, telefonálás mind elkerülhető lenne a rendelkezésre álló szoftveres megoldások használatával.

Adatádadás a Normával

A Norma Munkaidő csomagja tartalmazza a személyi jellegű ráfordításokra, adókedvezményekre, szervezeti egységekre és dolgozói törzsadatokra vonatkozó elemeket. Emellett az adminisztrátor munkatárs egyszerűen létrehozhatja benne a dolgozói adatbázist, így a munkaügyi és bérezéssel (túlóra, szabadság, táppénz, kiküldetés, pótlékok) kapcsolatos adatok bármikor frissíthetőek és áttekinthetőek.

A Norma Munkaidővel már havi 5000 forintos alapdíjtól elérhető az adatok digitális, strukturált átadása, sőt, a szoftver közvetlenül integrálható a legnépszerűbb bérszámfejtő szoftverekkel a még gördülékenyebb adatátadás érdekben.

Ajánlja ügyfeleinek!

A szoftver a kezelt adatok által nemcsak a bérszámfejtés számára biztosít előnyöket, hanem az alkalmazó vállalat adminisztratív és HR munkaterületeit is aktívan támogatja a munkaszervezést érintő kérdésekben. Korábbi cikkeinkben részletesen bemutattuk a digitális jelenlétrögzítés és a béradatok naprakész ismeretével járó pozitívumokat.

Csatlakozzon ajánlói programunkhoz, és tegye könnyebbé saját és ügyfelei mindennapjait! Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz!

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram