GDPR - és folyamatfejlesztési tanácsadást nyújtunk, üzleti döntéseket támogató rendszereket fejlesztünk – legyen szó szoftverről, BI felületről vagy kontrolling kimutatásokról.

Küldetésünk

Ezért dolgozunk

Stabil, és szerethető munkahelyként a folyamatok standardizálása és
innovációja áll érdeklődésünk középpontjában, amelyet a termékfejlesztésben és a tanácsadási tevékenységünkben is alapelvünknek tartunk. Hisszük, hogy
termékeinkkel, tanácsadási tevékenységünkkel átláthatóbbá, hatékonyabbá,
egyszerűbbé és fenntarthatóbbá tesszük a cégek munkafolyamatait. Elköteleződünk a tisztességes üzleti magatartás mellett. A kiszámítható, és magas színvonalú munkahelyek teremtésén és megtartásán túl törekszünk az átláthatóságra. Termékeinkkel és az őszinte, oktató jellegű kommunikációnkkal ezt lehetővé tesszük ügyfeleink számára is.

Célkitűzésünk

Erősségeink

Hisszük, hogy az eredményes munkához hatékony eszközök szükségesek. Fejlesztéseink során kiemelt figyelmet fordítunk az alaposságra, a magas minőségre és a lehető legjobb felhasználói élmény elérésére. Célunk, hogy termékeink segítségével gördülékennyé tegyük a magyar KKV-piac szereplőinek munkáját.

Így dolgozunk

SZENVEDÉLYÜNK A MINŐSÉG

Mindannyian a megbízható, kényelmes és életszerű megoldásokat, valamint az erre épülő szoftvereket szeretjük. A Crosssec Solutions csapata elkötelezett és tapasztalt szakemberekből áll, akik arra törekszenek, hogy mindennap egyszerűsítsenek valamit a felgyorsult világ menetén.

Értékeink

Minőség

Munkánk során a lehető legjobb minőségű megoldásokért dolgozunk. Minden termékünknél kiemelt hangsúlyt helyezünk az alapos tervezésre és magas minőségű kivitelezésre.

Megbízhatóság

A kiemelkedő minőség mellett rendkívül fontos, hogy szolgáltatásainkat megbízhatóan, állandó magas színvonalon nyújtsuk ügyfeleink számára.

Őszinteség

Kommunikációs stratégiánk az őszinte és érthető üzenetek megfogalmazásán alapul. A korrekt és tényekkel alátámasztott tájékoztatás hívei vagyunk.

Eredményesség

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal az ügyfelek számára is lehetővé tesszük a magasabb eredményességet, így feladatainkat akkor tekintjük befejezettnek, ha a kialakított rendszerek használata készségszintű.

Ügyfélközpontúság

Ügyfélközpontú működésünk alapköve a pozitív ügyfélkapcsolatok kialakítása és ápolása. Szívesen veszünk minden visszajelzést és véleményt, hogy szolgáltatásainkat folyamatos fejleszteni tudjuk.

Folyamatos fejlődés

A folyamatos tapasztalatszerzés mellett csapatunk minden tagja rendszeres továbbképzésekkel garantálja, hogy szakmai tudásunk mindig naprakész legyen.

Csapatunk

Együtt könnyebb

Jöjjön bármilyen nehézség, akadály vagy megoldandó probléma, egymásra mindig számíthatunk. Értjük és tudjuk, hogy merre haladunk és nap, mint nap tudatosan teszünk azért, hogy ehhez a célhoz egy lépéssel közelebb kerüljünk.
Működjünk együtt!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram