Crosssec Norma csomagajánlatok

PP konferencia - munkavállalói motiváció

Nagy Eszter, a Crosssec Solutions Kft. tulajdonos ügyvezetője az október 12-i Piac és Profit Smart company - 2024 konferencián a munkavállalói motiváció fenntartásának szoftveres támogatásáról tartott prezentációt. Előadásában a munkavállalók motivációjának adatalapú támogatását mutatta be, amelyhez a cégvezetőknek a Norma szoftver tökéletes társa lehet. Legújabb cikkünkben a Norma csomagajánlatait ismerheti meg, akár az eseményről készült videón keresztül is.

A Norma egy olyan HR kontrolling eszköz, ami objektíven teszi elérhetővé az egyes feladatokhoz kapcsolódó munkavállalói teljesítményt, megteremti a megfelelő beavatkozási pontok azonosítását.

Különböző csomagokban, egymásra épülve érhetőek el az egyes funkciók, a különböző igényekhez igazodva. A funkciók mellett számos riportálási lehetőség található benne, és grafikonos kimutatások segítik a felhasználót a szükséges információk elérésében. Nézzük meg ezeket a funkciókat és csomagokat közelebbről!

Norma Munkaidő

Már a munkaidő adatokból és az elvégzett feladatok nyilvántartásából is hasznos információk nyerhetők ki. A Norma Munkaidő csomagot azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik a munkavállalói törzsadatok egységes digitális tárolására, a jelenlétek – munkaidő, hiányzások, szabadságok – követésére és a béradatok, prémiumok, túlórák nyilvántartására keresnek gyors, átlátható és könnyen kezelhető megoldást. Alkalmas a jelenléti ívek és a havi időbér kezelésére is. Emellett közvetlen átadást biztosít a bérszámfejtő szoftverek számára digitális, strukturált formában, így megkönnyíti a HR-esek, munkaügyesek munkáját, valamint a bérszámfejtők mindennapjait is. A vállalatvezetők számára a munkaidő adatok és a törzsadatok kombinációjában a várható bérköltségek és munkaidő trendek is hasznos információt szolgáltathatnak.

Norma Projekt

A Norma Projekt csomag teljes HR kontrolling jelleggel bír, így olyan vállalkozások számára ajánljuk, akik a munkaügyi adatbázis és az elektronikus munkaidő-nyilvántartás adta lehetőségeken túl, az elvégzett tevékenységek nyilvántartásával a szükséges beavatkozási pontokat szeretnék felfedni a hosszú távú hatékonyságunk fenntartásának érdekében. A terv-tény adatok összehasonlítása és a munkavállalónkénti tevékenységadatok követése segít az árazás pontosításában és az emberierőforrás-kapacitások, illetve tartalékok feltárásában. A Norma Projekt támogatja a vezetők, projektmenedzserek munkáját a szolgáltató és termelő szektorban egyaránt. Ez a csomag a terv-tény adatok alapján már egyfajta teljesítményalapú elszámoláshoz is bemenetet adhat.

Norma Folyamat

A Norma Folyamat csomagja már termelést támogató funkciókkal is rendelkezik, így segítheti a cégvezetők mellett a termelési vezetők, üzemvezetők napi munkáját is. Használatával naprakész döntéseket hozhatnak az emberi erőforrást, gyártási ütemezést, beavatkozási pontokat illetően. A szoftverrel nyomon követhetőek az egyéni eredmények és teljesítések is, ezáltal megvalósítható a teljesítménybérezés, vagy a teljesítményalapú mozgóbérek, prémiumok, jutalmak elosztása.

Norma Gyártás

A Norma Gyártás csomag a szoftver lehetőségeinek legszélesebb körét képviseli. Használatát azon termelő, szolgáltató vállalatok számára ajánljuk, amelyeknél rendszeresen módosulnak a termékek vagy szolgáltatások műveleti és feladat listái, illetve különböző kompetenciákkal rendelkező munkavállalókat képesség szerint osztanának be különböző feladatokra. Mivel lehetőséget teremt a mérések, visszamérések dokumentálására, a vezetők, döntéshozók, termelési vezetők, projektmenedzserek számára kulcsfontosságú információkat nyújthat a folyamatok hatékonyságáról, a folyamatfejlesztési lehetőségekről és a megtett intézkedések vagy beavatkozások sikerességéről.

Valamennyi csomagban elérhetőek a kapcsolódó táblázatos és grafikus kimutatások, lekérdezések, néhány gombnyomással igényre szabható riportok. A Norma legnagyobb értéke a belőle kinyerhető információkban van. Azaz a szoftver nem oldja meg a vállalkozásunk problémáit, de a belőle kinyerhető információkat felhasználva nagyon nagy lépéseket tudunk megtenni.

A munkatársaink a legfontosabb erőforrásaink, jellemzően a vállalkozás legnagyobb költségét is ők jelentik. Nem mindegy ezért, hogy ki, mennyit dolgozott, és mivel töltötte az idejét. A munkaidős tevékenységek nyilvántartása által számos összefüggésre derülhet fény, amelyek lehetnek elakadások, szűk keresztmetszetek vagy szervezeti problémák. Ezek vizsgálata lehetőséget biztosít, hogy időben beavatkozzunk a hatékonyság növelése érdekében. Ha ismerjük a munkavállalóink - és ezáltal a vállalkozásunk működését és dinamikáját -, célirányosabban tudjuk azt is fejleszteni, majd lekövethetővé válnak a különböző beavatkozások és azok eredményei, illetve a fejlesztéseink megtérülései.

Látogasson el új weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz!

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram