Tevékenységadatokkal a pontos tervezésért

tevékenységadat a tervezéshez

A munkavállalói tevékenységadatok nyilvántartása – ahogy korábbi cikkünkben  is bemutattuk – vállalatvezetési szempontból számos előnnyel jár. A tervezés elősegítése és a tervek megvalósulásának valós időben követése nagy hatással van a hosszú távú, eredményes működésre.

A Norma Projekt segítségével vállalkozásának terv-tény adatait valós, naprakész információk alapján hasonlíthatja össze, pontosítva a tervezést és mérföldkövekre bontva a haladást. A szoftverben tárolt adatok alapján a szükséges erőforrások és határidők pontosan meghatározhatóak, amik növeli az ügyfelek elégedettségét.

Beavatkozási pontok, fejlesztési tervek

A szoftver használatával tudatában lehet annak, hogy ki, milyen feladattal, melyik projekt részeként, mennyi időt töltött. Az ehhez szükséges adatokat maguk a munkavállalók tölthetik fel, a folyamat átlagosan napi 5 percnél nem igényel hosszabb időt, azonban a vezetőség számára nélkülözhetetlen alapot szolgál a tervezéshez és árazáshoz.

Az adatok elemzésével felfedheti a beavatkozási pontokat és időben teheti meg a szükséges lépéseket, eszközölhet változtatásokat. Felismerheti mely területekre kell több erőforrást átcsoportosítania, humán vagy tárgyi tekintetben, illetve ezek megtérülésére is pontos tervet készíthet. A megrendeléseket késedelem nélkül, magas minőségben tudja teljesíteni, valamint pontosan meg tudja határozni azt is, hogy mikor és mennyi az eladható kapacitása.

Kiegyensúlyozott üzemeltetés

A valós tényadatok ismeretével feladatait, vállalásait, megrendeléseit optimálisan ütemezheti. A gyűjtött adatokat felhasználva közel 100 százalékos idő-, erőforrás- és költségbecslést végezhet. Ezzel munkavállalóit megkímélheti a felesleges stressztől, kapkodástól, túlóráktól; önmagát pedig az ezzel járó kellemetlenségektől és a meg nem térülő költségektől.

Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz! 

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram