Tudja mivel telik munkatársainak munkaideje?  - Avagy mire jó a tevékenységrögzítés

tevékenységrögzítés

Felelős vállalatvezetőként valószínűleg egyetért azzal, hogy a munkabért nem csupán a munkavállalók munkában eltöltött idejéért fizeti, hanem tapasztalatuk, tudásuk, képességeik hozzáadott értékéért. De valóban tudja, hogy mivel töltik a munkaidőt, és azt, hogy a készségeiknek megfelelő feladatokat látnak-e el?

A Norma Projekt csomag lehetővé teszi a munkaidő tevékenységekre, feladatokra bontását, ezáltal megismerheti egyéni, csoportos vagy vállalati szinten a projektjeik sikeréhez való hozzájárulást. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy erre nem azért van szükség, hogy számonkérje munkatársait. A Crosssec tanácsadói csapatával azon dolgozunk nap mint nap, hogy egészséges, kiváló, magas teljesítményű munkahelyek jöjjenek létre. Ezen környezetek alapja pedig az átlátható teljesítménykövetelmény és ahhoz kapcsolódó objektív visszajelző rendszer.

Hatékonyságnövelés

A tevékenységadatok nyomon követésével az elakadások még időben kezelhetőek, így a határidő-túllépések elkerülhetővé vállnak. Felismerheti szűk keresztmetszeteit, és a megfelelő beavatkozásokkal, folyamatoptimalizálási lépések megtételével javíthat vállalkozása hatékonyságán, termelékenységén. Mindeközben munkavállalói egészsége, motivációja is fókuszban marad, mert a csúszások nem eredményeznek túlórát vagy folyamatosan fennálló stresszt.

Tervezhetőség

Folyamatosan ismerheti munkavállalói leterheltségét, felfedheti a rendelkezésére álló szabad humánerőforrás-kapacitásokat, ezáltal hatékonyabb munkavégzést, eredményesebb munkatervezést és pontosabb becsléseket állíthat elő. És ha ez mind nem lenne elegendő haszon, az értékesítést is támogathatja a szabad kapacitások naprakész kimutatásával.

Munkavállalói elégedettség

Az adatokból láthatja, ha munkavállalói aránytalanul sok időt töltenek a képességeikkel nem egyenrangú feladatokkal. Felismerésével javíthat a munkavállalói elégedettségen, hisz pontosan tudni fogja kit érdemes előléptetnie, oktatásra küldenie, vagy azt, hogy mikor jön el az ideje a csapatbővítésnek. A tevékenységek ismerete egy projekt lezárását követően a prémiumok, jutalmak igazságos meghatározásához is alapot ad.

Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz!

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram