Pontos adatokkal könnyebb: bérszámfejtők új Normája

Sok fontos pozíció létezik egy vállalatnál – mind az, ugye? – ám ha a dolgozókkal népszerűségi sorrendbe állíttatnánk őket, a bérszámfejtők szinte biztosan mindenkinél dobogón végeznének. Hiszen a beígért prémium vagy jutalom, de ne is menjünk odáig, már a rendes fizetésünk is akkor ér csak időben célba, ha ők a lehető legprecízebben végzik a munkájukat. Amihez viszont nem árt, ha pontos adatokból dolgozhatnak. Elérhető ez persze a régi módszerekkel is – igaz, sok kollégával, rengeteg energiával, időigényesen. Vagy választhatunk egy modern, szoftveres megoldást – például a Crosssec Normát –, amellyel hátradőlve, gombnyomásra, bárhonnan elintézhetjük mindezen információ pontos és gyors célba juttatását. Sőt, később is ugyanilyen egyszerűen újra elővehetjük, formázhatjuk, elemezhetjük, a menedzserek elé tárhatjuk belőle az adatokat. És kétség kívül a legnagyobb előnye, hogy mindenki a szakmai feladataira koncentrálhat, a felesleges adminisztráció, kérdések és válaszok adok-kapok játéka pedig a múlt homályába vész.

Lassan már nemcsak belebetegedni, hivatkozni is fáj a covidra – de hát ez az új valóság. Amely az egyéntől, de főként a cégektől, vállalkozásoktól pillanatnyi hazai enyhülése mellett is új szemléletet, megoldásokat követel. Ezt tetézi még az egyre súlyosabb hatásait érzékeltető inflációs környezet és a háborús gazdasági helyzet, ami rákényszeríti a cégvezetőket az információk, adatok minél szélesebb körű digitalizálására, könnyű és megbízható távoli elérhetőségére.

Ha a munkaügyisünk, HR-esünk, bérszámfejtőnk home office-ban dolgozik, a hónap végén korábban a központban lobogtatott papír alapú jelenléti íveink, táblázataink mit sem érnek már.

Norma Start: korszerű megoldás a munkaügyi és béradminisztrációra

Norma, a Crosssec Solutions felhő alapú, munkaügyi és bérezési adminisztrációt segítő, termelés- és döntéstámogató szoftvere. Segítségével valós adatok alapján tervezhetjük meg a személyi jellegű ráfordításokat, tárolhatjuk a munkaügyi nyilvántartásokat.

Norma már legolcsóbb, Start csomagjával is azonnali, igazoltan hatékonyságnövelő megoldás a termelő vállalatok, vagy a nekik dolgozó külsős bérszámfejtő cégek e téren egybecsengő problémáira: a minden hónap elején, fizetéskor eléjük tornyosuló túlterhelő adminisztrációra, a több cégtől többféle módszerrel és egymástól eltérő csatornákon, néha hiányos, olykor pontatlan, legtöbbször az utolsó utáni pillanatban érkező adatok miatti rohammunkára; az emiatti fokozott hibázási lehetőségre, plusz egyeztetésekre, ellenőrzésekre. (Ingyenesen letölthető segédanyagunkból további hasznos információkhoz juthat az okos-munkaidőnyilvántartás előnyeiről.)

A bérszámfejtők végleg elfelejthetik az ügyféladatok kényszerű kibogozgatását

Norma Start egységes csatornát teremt az ügyfelek által feltöltött, jól strukturált, átlátható formában érkező adatok átvételére. Rendszerbe állításával azonnal csökkenthetők a csúcsidőszakok kényszerű átszervezései, enyhül a leterheltség – a bérszámfejtők végre „bérszámfejthetnek” az adathalmazok kibogozása helyett. Tartalmazza a személyi jellegű ráfordításokra, adókedvezményekre, szervezeti egységekre és dolgozói törzsadatokra vonatkozó elemeket.
Emellett az adminisztrátor egyszerűen létrehozhatja benne a dolgozói adatbázist, így a személyi és bérezéssel (túlóra, szabadság, táppénz, kiküldetés, pótlékok) kapcsolatos adatok bármikor frissíthetők és áttekinthetők.

Folyamatosan megújul, mindig többet ad

Sokoldalúsága ellenére a Norma, mint felhő alapú rendszer bárhol, így otthon is hozzáférhető, használata könnyen megtanulható – de munkatársaink akár a helyszíni bevezetésben is közreműködnek. Könnyen feltölthetőek bele a cég korábbi adatai, jól igazítható a vállalat esetleges más rendszereihez – így a bérszámfejtő szoftverekhez is –, és persze teljeskörűen garantálja a Crosssec Solutions egyébként megszokott maximális adatbiztonságát is.
Crosssec Norma szolgáltatásait, funkcióit folyamatosan fejleszti, felhasználói folyamatos terméktámogatásra, support-szolgálatra és közérthető kézikönyvre is számíthatnak.

A Norma legfontosabb funkciói összefoglalva

  • könnyebb és hatékonyabb adatfeldolgozás, gyorsabb rögzítés,
  • egy helyen kezelhető munkaügyi adatok, bérköltségek,
  • egyéges, digitális formátumban érkező bérszámfejtési adatok, akár az összes számfejtett
    vállalkozásról egy gombnyomásra,
  • az adatok gyorsabban érkeznek meg, hamarabb kiderül a hiba, hiány,
  • strukturált, átlátható, formalizált adatbázis, hatékonyabb ellenőrzés.


Ha a felsorolt rengeteg előny felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a Norma saját honlapján!

Többet szeretnék megtudni a Normáról

Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram