Díjmentes vezetői konzultáció: Üzleti tanácsadás a sikeres döntésekhez

vezetői konzultáció a crosssecnél

A Crosssec Solutionsnél ügyfeleink igényeit prioritásként kezeljük. Üzleti tanácsadóként elsődleges célunk, hogy vállalkozását a kívánt eredmény elérésében a megfelelő területeken és eszközökkel támogassuk. A gazdasági környezet változásait követve, az új kihívásoknak megfelelően módszertanunk is folyamatos megújuláson, fejlődésen megy keresztül. Tapasztalva üzleti partnereink nehézségeit, vezetői konzultációs csomaggal bővítettük kínálatunkat, amely három lépcsőfokán az Önnek megfelelő tempóban kísérjük végig az adatalapú döntéshozatal és hatékonyságnövelés felé vezető út elején.

Kérdezz, Eszter felel!

Az első lépcsőfok egy 45 perces díjmentes online konzultációs alkalom a Crosssec ügyvezetőjével, vezető tanácsadójával, Nagy Eszterrel. Eszter maga is volt alkalmazotti státuszú operatív vezető középvállalatnál, interim szervezetfejlesztési vezető tanácsadó nagyvállalatnál, és hosszú évek óta vezeti a saját vállalkozásait. Ha nem is az összes, de számtalan helyzettel találkozott már, amelyekre vannak kipróbált megoldásai. Az Eszter mögött álló szakértői Crosssec-csapat évtizedes szervezetfejlesztési, pénzügyi, kontrolling és folyamatfejlesztési tapasztalattal rendelkezik számos iparági területen.

Az alkalomra konkrét kérdésekkel érdemes készülnie az Önt legjobban foglalkoztató vezetői és üzleti kihívások területéről. Olyan kérdéseket is feltehet, amit sem a vezetőtársainak, sem az üzleti partnereinek nem tenne fel, de segítséget várna egy külső, objektív szemszögből, hogy merre érdemes elindulnia a megoldás érdekében.

A konzultáció az Ön részéről elköteleződésmentes. A beszélgetést követően nem küldünk kéretlen e-maileket és megkereséseket, mert szándékunk a zajos és rohanó világban megállni, értő füleket nyitni és segítő kezet nyújtani Önnek.

Online időpontot foglalok!

Mondd, mi a gond!

Ha a „Kérdezz, Eszter felel!” 45 perces konzultáció során feltett kérdésekre alapozva szeretne elindulni a megoldás felé, egy 5x50 perces tanácsadói konzultáción vehet részt, ahol a felfedett elakadások kezelésére, az irányok meghatározására készítünk megoldási javaslatokat, cselekvési tervet. A konzultációs alkalmak a következő ütemterv szerint valósulnak meg:

  1. Vezetői interjú(k) lefolytatása
  2. Vágyak és az abból levezethető célok megfogalmazása; feladatok, elakadások definiálása
  3. A szervezet működésének vizsgálata; szoftverek, rendszerek számbavétele
  4. Kérdések, dilemmák átbeszélése; prioritások meghatározása
  5. Javaslatcsomag összeállítása; az elkészült anyag prezentálása; kérés szerint javaslattétel megbízható, hiteles és szakmailag felkészült szolgáltatókra

Pénz, paripa, fegyver

A szervezeti helyzetelemzést követően, a vezetői interjúk és a bekért, elérhető üzleti adatok alapján anyagi, tárgyi és emberi erőforrásokra kiterjedő kockázatelemzésre alapozott üzleti gyorsjelentést készítünk Önnek. A jelentés ezenfelül tartalmazza az azonosított problémákat, meghatároz néhány lehetséges cselekvési tervet és segít a további lépések azonosításában.  Amíg a „Mondd, mi a gond!” szolgáltatásunk esetén a helyzet minél pontosabb vezető általi bemutatását támogatjuk kérdéseinkkel, addig „Pénz, paripa, fegyver” fantázianevet kapott gyorsjelentésünk a vállalat jelenlegi állapotának számszerűsített lenyomatát készíti el. Erre a jelentésre alapozva már szavatolható, hogy stratégiai célja tényleg REMEK (SMART) lesz.

A szolgáltatások külön-külön is igénybe vehetők, hisz mindegyik önállóan is jól használható bemenetet ad Önnek a vállalkozásfejlesztés további lépéseiben.

A vezetői konzultációs szolgáltatásunk célja, hogy támogassuk Önt a kérdéseinek megválaszolásában, egy reális helyzetkép összeállításában és a lehetséges cselekvési tervek vizualizálásában. Segítséget nyújtsunk abban, hogy egy-egy fejlesztési lépés ne csak próbálkozás legyen, hanem egy jól irányzott, a célok elérését támogató, tudatos beavatkozás. Kérés esetén segítünk megbízható szakembert találni egy-egy célterület fejlesztésére, mert kiterjedt és kipróbált kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

Online időpontot foglalok!

Rovat:
Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram