A HR szerepe a vállalati értékteremtésben

HR szerepe

Egy vállalat sikere, stabil működése és versenyképessége nagyban függ a szervezetet alkotó munkavállalóktól. Hozzáállásuk meghatározza a belső működést; tapasztalatukkal, tudásukkal, ötleteikkel a vállalat fejlődését segítik elő. A HR feladata a munkaerő koordinálásán túl a munkavállalók támogatása a hosszú távú elköteleződés és a vállalati értékteremtés biztosítása érdekében.

A Norma Projekt csomagja segíti a HR szakemberek munkáját azáltal, hogy nyomon követhetővé teszi a munkatársak feladat és tevékenység adatait. Ebből trendek rajzolódnak ki, amelyek segítik a teljesítményértékelést és a konkrét fejlesztési tervek elkészítését.  A folyamatos adatrögzítés hatására a megtett lépések eredményessége, ezen keresztül a munkavállalói hatékonyság változása is számszerűsítve látható.

Motiváció – a munkabér nem minden

A bérezés és a juttatási csomagok kiemelkedően fontosak a munkavállalók számára, a hosszú távú együttműködéshez azonban a munkáltatónak sok más elvárásnak is meg kell felelnie. A bérezésen kívül a munkahelyváltás leggyakoribb okai a karrierépítés és fejlődés hiánya, a túl kemény munkatempó és a nem elég rugalmas munkarend. A szoftver használatával ezeket is elkerülheti.

A Norma pontosan mérhetővé teszi a teljesítménybónuszok, prémiumok feltételeinek teljesülését és a kifizetések ütemezését. Az elemezhető tevékenységek adataival támpontot ad a képzések megszervezéséhez: az elemzések megmutatják a munkavállalók erősségeit és fejlesztendő területeit. Lehetővé teszi az optimális feladatkiosztást, a szabad kapacitások felfedését, munkaszervezéssel kapcsolatos döntések adatokra alapozását.

Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz!

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram