Vállalkozzon rá: ez a hat biztosan fejlesztően hat!

Vállalkozásfejlesztés

Nem emiatt maradt a végére, de mai témánk valóban a Crosssec Solutions hat legfontosabb szolgáltatási területét bemutató minisorozatunk igazi összefoglalása, egybegyúrásaként is megállja a helyét. A vállalkozásfejlesztési tanácsadás ugyanis kicsit minden területünkről felölel valami fontosat, hogy aztán komplex rendszerként segítsen további sikerek irányába lendíteni cége szekerét.

Blogsorozatunk zárásaként azt is mondhatnánk szolgáltatáscsomagunkról, akár amolyan szlogennek szánva, hogy ez az a hat, ami biztosan hat! És a szextett – ugye, latinosan sem hangzik rosszul? 😊 – csúcsa a cégek különböző életszakaszaira optimalizált koncepció megalkotásától a végrehajtás megtervezésén, majd a megvalósítás támogatásán át a kiértékelésig szinte mindent átfogó vállalkozásfejlesztési tanácsadásunk. Amely a kihívások feltárásával és objektív elemzésével, a néhány órás eseti konzultáció és belső műhelymunka lebonyolítására épülő összefoglaló elkészítésétől a teljes átvilágításon, cselekvési terven át teljes projektek szakmai végrehajtásig magában hordozhatja tanácsadónk feladatait.

Induló, növekedő, érett? Minden fázisban fejlődhet!

Fontos, hogy – immár talán köztudottan – e területen is 3 konstrukciót kínálunk:

  • induló,
  • növekedés előtt vagy alatt álló,
  • és érett vállalkozások számára.

Kevesen gondolják, hogy éppen az egyébként az alapító ötleteivel teli, még leginkább érzelmektől vezérelt kezdő vállalkozás szorulna a legprofibb külső támogatásra, pedig éppen a még szerteágazó jövőkép okos mederbe terelése és egy külső szem segíthet, hogy a cég figyelme ne szakadjon százfelé, hanem saját értékteremtő szakmáját vihesse sikerre. A különféle életszakaszváltások, a növekedés idején aztán már az adatvezérelt irányításra épülő, magasabb szintű, összetettebb rendszerek tervezésével, mindezeknek a vállalati erőforrásokkal történő összehangolásával szolgálhatnak tanácsadóink. Ám a már sikeres, érett vállalat is sok kihívást tartogat; az immár óriássá duzzadt feladatrengetegben ekkor a motiváció és elköteleződés megtartásában, a megújulásban, a további hatékonyságnövelésben, vagy az ilyenkor egy külső szemlélő által könnyebben észrevett szükséges beavatkozásokkal támogathatja meg a Crosssec a stratégiai célok megfogalmazását és a megvalósítást szolgáló kulcsmutatók kialakítását.

A legátfogóbb, de még lehet rá tovább építeni

Amint arra bevezetőnkben is utaltunk, a vállalkozásfejlesztés az egyik legösszetettebb tanácsadási területünk – ám egyszerre minden továbbit nem ölelhet fel teljes mélységében. Ehhez leginkább kapcsolódó és a vállalkozások érdeklődésre számot tartó szolgáltatásunkként a szoftverek átfogó vizsgálatát említhetjük elsőként – ha már alkalmaznak ilyent –, vagy akár a bevezetésükben történő közreműködést, ha még nem. De szorosan ide kötődik a kontrolling-jelentéseket, -mérőszámokat is átölelő kontrolling-tanácsadás, illetve hosszú távú dolgozói elköteleződést, így a hatékonyságot fokozó ösztönző bérezési rendszer fontosságát hangsúlyozó tanácsadásunk is.

Böngéssze megújult honlapunkon szakmaisága mellett is olvasmányos blogunkat, díjmentesen letölthető tematikus tanácsadó segédanyagainkat! Ha pedig bármely szolgáltatásunk – például a vállalkozásfejlesztés– felkeltette érdeklődését, ide kattintva kérje elköteleződésmentesen árajánlatunkat! Ne feledje: ügyfelei adatainak védelmével önmagát is védi – ebben segítünk vállalkozásának!

Rovat:
Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram