Új Crosssec-weboldal: Adhatunk egy jó tanácsot?

Miközben munkaügyi és bérezési adminisztrációt segítő, termelés- és döntéstámogató szoftverünk, a Crosssec Norma újabb és újabb funkcióival segítjük a cégvezetők munkáját, a másik oldalon tanácsadói tevékenységünket is igyekszünk mind magasabb szintre emelni. Ennek jegyében hívtuk most életre új, önálló weboldalunkat, amelyen részletesen bemutatjuk mindazon területeket, amelyekben szakértő kollégáink hozzájárulhatnak akár az Ön cége eredményes továbbfejlesztéséhez is.

Amint új honlapunk mottójaként is megfogalmaztuk, az üzleti siker titka (is) abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból. Ennek szellemében építjük a Crosssec Solutions tanácsadási üzletágát – ahol egy ilyen új nézőponttal és friss, külső szemlélettel igyekszünk akár az adott nehézségeken átlendíteni, akár új szintre emelni a hozzánk forduló vállalkozásokat. A weboldalon részletesen bemutatjuk tanácsadási területeinket, eredményes referenciáink listáját – és természetesen már itt fel lehet venni a kapcsolatot munkatársainkkal.

A főbb területek, amelyeken vezetőként számíthat ránk, ha eljön egy olyan pillanat, amikor cége új kihívások elé néz és a korábban bevált módszerek nem működőképesek; amikor nem biztos benne, miként tehetné hatékonyabbá és eredményesebbé a munkát, vagy amikor olyan új vállalati életszakaszba érkezik, ahol a már ismert eszköztárát új elemekkel kell bővítenie: adatvédelem (GDPR), benne DPO-szolgáltatás; szervezet- és folyamatfejlesztés. A legtöbb ilyen esetben egy független, külső szemlélő objektívan látja a vállalkozást és annak folyamatait, így segíthet a fejlesztésében.

Országosan, gyakorlatközpontúan, az Ön cégére szabottan

Szakértői csapatunk országos, cégspecifikus, gyakorlatközpontú tanácsadási szolgáltatásokat kínál, tapasztalt munkatársaink az operatív megvalósításban is részt vesznek. Sohasem alkalmazunk sablonmegoldásokat, minden esetben cégre szabottan, az adott vállalat működésének, folyamatainak és az iparág sajátosságainak alapos ismeretében kezdjük meg a munkát. Ügyelünk arra, hogy javaslatainkat a való életben is alkalmazni lehessen, és olyan strukturált, átlátható folyamatokat hozzunk létre, amelyek könnyen elsajátíthatók dolgozói számára is. Nemcsak arra kap választ, hogy milyen változásokra lenne szüksége, hanem arra is, hogy e célokat milyen konkrét lépésekkel érheti el.

Adatvédelmi tanácsadás, DPO-szolgáltatás

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) elvárásai sok vállalkozásnak jelentenek nagy kihívást: nem elegendő néhány szabályzatot elkészíteni, fel kell mérni az adatkezelési folyamatokat, mindezt szabályozni és dokumentálni, majd bevezetni a gyakorlatba, a vállalkozás mindennapjaiba. Oktatni kell a munkatársakat, ellenőrizni az előírások betartását. Tanácsadó munkatársaink az összes felsorolt kérdésben segítenek – célunk az olyan megoldás, amely megfelel a jogszabályoknak, ugyanakkor jól alkalmazható, nem nehezíti meg a mindennapi működést, így a vállalkozások továbbra is saját értékteremtő folyamataikra összpontosíthatnak.

A rendelet meghatározott esetekben kötelezővé teszi az adatkezelők számára, hogy adatvédelmi tisztviselőt – DPO-t – nevezzenek ki. Akinek a feladata többek között az adatvédelmi tájékoztatás, szakmai tanácsadás, ellenőrzés, az adatvédelmi tudatosság növelése, az együttműködés a felügyeleti hatósággal. Ha ez nem áll módjában a szervezeten belül, külső szolgáltatót is megbízhat. Felkészült szakértőink folyamatos rendelkezésre állással garantálják, hogy adatkezelési tevékenysége megfeleljen a jogszabályoknak. Elkészítjük a szükséges dokumentumokat, lebonyolítjuk a kötelező vizsgálatokat, a munkatársak oktatását, illetve tartjuk a kapcsolatot az adatvédelmi hatósággal is.

Szervezet- és folyamatfejlesztés, teljesítménybér bevezetése

Megoldáscentrikus, stratégiai tervezésben, tudatos szervezetfejlesztésben és az adatvezérelt vezetésben nagy tapasztalattal bíró tanácsadóink az üzleti folyamatok elemzésével, az elakadások feltárásával, kezelésével, az optimális működés kialakításával segítik az alkalmazkodást a változásokhoz.

A termelő ágazatokban évről évre kihívást jelenthet a munkabérek emelkedése, a fedezet megteremtése, a jó munkaerő megtartása, ösztönzése, az elvárt teljesítmény elérése. Megoldás lehet e problémákra a megfelelő előkészítésen, elemzésen alapuló teljesítménybérezés. Mi elvégezzük a kialakításához szükséges információgyűjtést, javaslatot teszünk a bevezetés lépéseire. Felügyeljük, koordináljuk a folyamatot, részt veszünk a munkatársak tájékoztatásában és edukációjában, figyelemmel követjük észrevételeit, elvégezzük a rendszeres utókövetést is.

Többet szeretnék megtudni a tanácsadásról!

Ha felkeltettük érdeklődését, a fenti gombra kattintva látogasson el új, az üzleti tanácsadást bemutató honlapunkra; ha pedig a Crosssec Solutionsről és az általunk követett adatvédelmi, teljesítménybérezést, folyamatmenedzsmentet érintő témákról szeretne többet megtudni, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram