Támogassuk minél többen a Beteg Újszülöttekért Alapítványt!

Ahogyan közeledik az év vége és az ünnepek, szívmelengető érzés egy kicsit lelassulni, és támogatni, gondoskodni olyanokról, akiknek igazán szükségük van rá.

Emiatt is döntöttünk úgy, hogy idén karácsonykor az üzleti partnereink megajándékozására szánt pénzt két alapítványnak ajánljuk fel. A héten hétfőn és pénteken bemutatjuk a két szervezetet és munkásságukat.

Az egyik szervezet a Beteg Újszülöttekért Alapítvány, amely a Pécsi Gyermek Klinika intenzív osztály koraszülötteinek és beteg újszülötteinek szeretne magasabb színvonalú ellátást biztosítani. Az alapítványt orvosok és nővérek hozták létre, hogy a gyermekek gyógyulásához, az azzal kapcsolatos kutatómunkához, és az orvosi eszközök beszerzéséhez megteremtsék a szükséges technikai hátteret.

Az alapítvány UX/UI designerünk, Krisztián ajánlására érkezett, aki négy fiúgyermek büszke édesapja. Krisztián azon szerencsés szülők közé tartozik, akinek gyermekei zökkenőmentesen jöttek a világra. Ennek ellenére (vagy éppen emiatt) tudja, hogy milyen megterhelő időszak lehet az, amikor komplikáció adódik az újszülött érkezésekor. Ezért tartja szívügyének a gyermekek támogatását, és mi sem lehetnék boldogabbak, hogy hozzájárulhatunk a gyógyulásukhoz.

Szerettük volna megtudni, hogy mi az, amiben mi és a Crosssec oldal követői a leginkább az Alapítvány segítségére lehetünk, ezért felvettük a kapcsolatot az alapítvány elnökével, Dr. Nagy Évával, akitől az alábbiakat tudtuk meg:

„Jelenleg az év végi problémákkal küzdünk, ilyenkorra kifogyunk az olyan alapvető dolgokból, mint a pelenka vagy a törlőkendő. Szükség lenne még néhány pizsamára és bodyra is, sajnos sok szülőnek gondot okoz, hogy hozzanak a gyerekeknek a kórházi tartózkodás idejére. Tudom, hogy triviális dolgok, de hiányuk a mindennapokban okoz problémát.”

Cikkünkkel és kezdeményezésünkkel minél többeket szeretnénk arra ösztönözni, hogy támogassák a Beteg Újszülöttekért Alapítványt egy csomag pelenkával, egy body-val vagy akár csak egy szavazattal.

Facebookon indított támogatási akciónk keretében minden kattintással (szavazattal) 10 Forinttal járulhat hozzá az Alapítványnak átutalásra kerülő összeg növeléséhez, segítéséhez.

Jónak lenni jó! ♡ Hálásan köszönjük!

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram