Bevezetési esettanulmány – Az Animátrix Kft. 66%-os adminisztrációs hatékonyságnövekedése a Crosssec Norma segítségével

Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, továbbra is úgy gondoljuk, hogy a vállalkozásoknak évről évre komoly tervezést igényel a munkabérek emelkedése, a fedezetek megteremtése és a munkahelyek megtartása.

 

Míg a minimálbér és a garantált bérminimum emelése elősegítheti a szakképzett munkaerő megtartását és a külföldre történő kivándorlás visszaszorítását, a béremelések fedezetéül szolgáló bevételek ugyanilyen mértékű növekedését nem lehet minden esetben elérni. A kötelező béremelésből adódó emelkedett költségeinket a hatékonyabb működés, a magasabb termelékenység tudja fedezni.

 

A Crosssec Normát olyan cégek számára készítjük, melyek a költségeik optimalizásának lehetőségét nem a létszámcsökkentésben látják, hanem nyitottak az új rendszerek bevezetésére, és felismerték az ipar 4.0 digitalizációs és automatizációs lehetőségeit. Élnek a munkaerő megtartását és a hatékonyságot elősegítő pályázati lehetőségekkel, folyamataikat elemzik, és szükség esetén átalakítják őket egy jobb végeredmény elérése érdekében.

 

Ilyen vállalkozás partnerünk, az Animátrix Kft. is, ahol már közel fél éve bevezették és aktívan használják a Crosssec Norma szoftvert, mellyel 66%-os adminisztrációs hatékonyságnövekedést értek el.

 

A bevezetésről és szoftveres átállásról részletes, ingyenesen letölthető esettanulmányt publikálunk, melyből kiderül, hogy milyen problémákra kerestek megoldást a könnyűipari vállalat tulajdonosai és dolgozói, valamint a pontos, munkaidőben és forintban megjelenő megtakarítás mértékét és felépítését is bemutatjuk. Sok vállalkozást megrettent az új bérezési folyamatok bevezetésével járó hatalmas adminisztrációs teher, és persze a változáshoz kapcsolódó ellenállás kezelése is. Ezekre is megoldást kínál a Crosssec Norma, mert átlátható, a munkatársak által is könnyen követhető elszámolásokat készít, és mindig naprakészen megmutatja a legfontosabb információkat.

 

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az ingyenesen letölthető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.