Ők lettek a Q4 és 2018 év dolgozói

Megválasztottuk a 2018-as utolsó negyedév, valamint a 2018-as év dolgozóját is!

Mivel fontosnak tartjuk a visszajelzéseket, így a 3 havonta megtartott vezetői értékeléseket, a személyes fejlesztési irányokat közösen átbeszéljük és megvitatjuk. Úgy gondoljuk, hogy a jutalom és az elismerés (legyen az külső vagy belső) azon legfontosabb tényezők közé tartozik, amelyekkel igazán motiváljuk a csapatunkat.

Büszkén mutatjuk be a 2018-as negyedik negyedév dolgozóját Szabó Juditot aki Projektmenedzserként többek között a hatékonysága, gyorsasága és példaértékű rendszerszemlélete miatt érdemelte ki a negyedév dolgozója címet. A 2018-as év dolgozója egész éves munkája alapján a Crosssec Solutions Brand managere, Kocsis Judit Anna lett.

Megkérdeztük őket az elmúlt esztendő élményeiről, a jövőbeni céljaikról és hogy milyen érzéseik vannak az elismeréssel kapcsolatban.

Gratulálunk az elismeréseitekhez! Mesélnétek arról, hogy milyen érzés a negyedév és az év dolgozójának lenni?

Múlt év augusztusában csatlakoztam a Crosssec csapatához, így nem kis örömmel tölt el, hogy az első ”teljes negyedéves” teljesítményemet máris elismerték. Fontos számomra, hogy a vezetők hogyan értékelik a munkámat, de legalább annyira motiválnak a hétköznapok során érkező pozitív visszajelzések, amelyeket akár a munkámmal, akár a csapatlendület gondozásával kapcsolatban kaptam. Nagyszerű, hogy mind szakmailag, mind emberileg értékes munkatársakkal dolgozhatok együtt. - Judit

Elképesztő, hihetetlen és persze örömteli is egyszerre. - Judit Anna

Hogyan gondoltok vissza az elmúlt évre? Nyilván az elismerések tekintetében mozgalmas és eredményes év van mögöttetek.

Éppen a negyedéves értékelésemen mondtam el, hogy a 2018-as évet egy kicsit útkeresésként éltem meg a maga nehézségeivel és szépségeivel. Brand managerként az a feladatom, hogy a Crosssec márka minél szélesebb körben ismert és szeretett legyen, és úgy gondolom, ahogyan egyre tudatosabb vagyok/vagyunk, az pozitív hatással van a márka fejlődésére is. Ez nagyon jó érzés.
- Judit Anna

A Crosssec izgalmas évet zárt, a szolgáltatások köre szélesedett, tudatosan fejlődött a cég, és a létszám is bővült. A pozícióm betöltésének igényét is pont ez a fejlődés és növekedés hozta magával; Így sok új feladattal és kihívásokkal teli időszakban érkeztem. Igyekeztem mielőbb csapattaggá válni, minél gyorsabban megismerni a céget, felvenni a feladatokat, átlátni a működést és megoldásokat keresni a problémákra. Egy jobban és hatékonyabban működő rendszer felépítésének kezdete soha nem egyszerű. De ha az ember nem ütközik ellenállásba és akadályokba, hanem minden oldalról támogatják a munkáját, akkor a legnagyobb feladatokkal is könnyebb megbirkózni. Úgy gondolom, a munkám eredményei 2019-ben lesznek igazán látványosak és kézzelfoghatók.
- Judit

 Mi motivál benneteket a hétköznapokban?

A csapat, akikkel nagyszerű együtt dolgozni. A vállalatvezetés, mely minden lehetséges eszközzel támogatja a fejlődésem, az ötleteim, melyek a folyamatok javítását célozzák. Nyilvánvalóan pedig motivál az, hogy szeretem, amit csinálok, szeretem látni a megtett lépések pozitív hatását.
- Judit

Alapvetően igyekszem úgy élni az életemet, hogy annak a lehető legnagyobb része „érdemes” élet legyen. Az egyik leginkább rémisztő dolog számomra az elfecsérelt idő és ezzel az elfecsérelt élet. Ezért mindig arra törekszem, hogy amit csinálok az a lehető legértékesebb legyen. Az motivál, hogy minden nap ilyen legyen: érdemes és értékes. Az pedig, hogy azt csinálom, amit szeretek, amiben támogatnak és amiben jó is vagyok, az hab a csokitortámon 😊
- Judit Anna

Eláruljátok, milyen célokat tűztetek ki magatok elé 2019-re?

Szeretném, hogy a Crosssec márka (mind szervezeti, mind munkáltatói oldalról) még profibb és tervezettebb módon épüljön ebben az évben a koordinálásom hatására. Célom az is, hogy a szakmai fejlődés mellett a vállalati CSR tevékenységeinket az egész év során tudjuk végezni, hiszen a szakmai sikerek mellett az is nagyon fontos, hogy adjunk vissza ebből másoknak. Nem azért, mert jól mutat a közösségi médiában, hanem mert valóban fontosnak tartjuk.
- Judit Anna

Fontosnak tartom a további szakmai fejlődésem annak érdekében, hogy az eddigieknél is hatékonyabban járulhassak hozzá a Crosssec Solutions rövid és hosszú távú céljainak eléréséhez.

A nagy célom: egy átlátható multi-projektmenedzsment rendszer kialakítása és működtetése, mely az eddigieknél jobban segíti a divíziók együttműködését, a tervezést, az erőforrás allokációt, jól láttatja a ráfordításokat, egyértelmű utakat, csatornákat, eljárásokat és feladatokat fogalmaz meg, és amelyben a projektek haladása tisztán nyomon követhető. Feladatomnak tekintem, hogy olyan módon koordináljam a rám bízott stratégiai és szakmai projekteket, hogy az abban megfogalmazott célokat maradéktalanul elérjük, a határidőket tartani tudjuk.
- Judit

Köszönjük, hogy velünk vagytok, 2019-re hasonlóan tartalmas, eredményes és vidám évet kívánunk!

Rovat:
Kovács Marcell - Crosssec Blog
Szerző:
Kovács Marcell
A Crosssec Solutions marketingvezetőjeként elkötelezett az etikus, jogszerű és edukatív marketingmunka mellett. Marketingismeretei mellett a technológia és az adatvédelem területén is otthonosan mozog, az inbound marketing módszertanát követve tervez és készít tartalmakat.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram