Norma-csomagok: saját termékoldal, részletes összehasonlító adatokkal

Az utóbbi hónapok jórészt vezérhajónk, a Norma jegyében teltek a Crosssec Solutions Kft.-nél: felhő alapú, termelés- és adatvezérelt döntéseket támogató szoftverünkön kisebb frissítéseket hajtottunk végre, három csomagra tagoltuk (Start, Standard, Plus), és ennek megfelelően újra is áraztuk; így hozva még közelebb a különféle méretű, illetve profilú vállalkozások egyedi igényeihez. Minderről pedig a termék új és már bővített saját honlapján nyújtunk minden részletre kiterjedő tájékoztatást.

Ahogy a Normáról, annak három új csomagjáról szóló legutóbbi blogcikkünkben   megpróbáltuk a lehető legtömörebben elhatárolni egymástól a Norma Start, Standard és Plus csomagjait, mindegyikük valóban kicsit több is az előzőnél, ám mégis inkább kicsit mások. Egyik sem jobb, csak mindhármat kissé eltérő felhasználásra, igényekre optimalizáltuk. Jól elkülönülő funkciókkal, mégis úgy felépítve, hogy a cég változó igényeire is számítva az egymás közti kényelmes fellépés lehetőségét is meghagytuk, ahogyan arról a honlap Csomagok menüpontjában pontról pontra beszámolunk.

Start, Standard, Plus: ismétlésként a legfőbb erényeik

Norma Start segítségével a teljes munkavállalói adatbázis beköltöztethető a felhő alapú szoftverbe, így a munkaidő-nyilvántartás és -összesítés, a dolgozói béradatok rögzítése és kezelése egyszerűbbé és átláthatóbbá, a termelési információk, a bérkalkulációk és személyi jellegű ráfordítások elemzése gyorsabbá válik a cégvezető számára. Kulcsmondata a „Teljes munkavállalói adatbázis kezeléséhez”, amihez a dolgozói törzs, adókedvezmények, juttatások, munkalapok kezelése elemeket állítottuk csatasorba.

Norma Standard immár „Termeléstámogatást elősegítő funkciókkal” bír, kiemelt elemei a Starton felül a termékek, megrendelések, műveleti listák. A teljesítések rögzítésével és a napi teljesítményszázalék kimutatásával pedig a teljesítménybérezést is támogatja.

A Norma Plus, mint „Komplex termeléstámogató konstrukció” a Standard összes funkcióján túl a Normakatalógus modult is magában foglalja, műveletsablonok, visszamérések, osztályozások elvégzésére is alkalmas. A műveletsablonokhoz méréseket, míg a műveletekhez visszaméréseket rögzíthetünk, az osztályozásokkal pedig valódi segítséget tud adni a termeléstámogatás mellett az üzleti tervezésben és a valós adatokon alapuló, jól átgondolt árazásban is.

Utóbbi kulcsfontosságát nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hiszen tudjuk, ezen múlik minden: a termelési terv is csak akkor lehet sikeres, ha az árazás megfelelő. A termelésről és a költségekről ily módon rendelkezésre álló pontos adatokkal pedig már egy adott munka elvállalása előtt megítélhető, hogy van-e realitása a megtérülésnek, a profitnak, azaz megéri-e belevágni a gyártásba.

norma csomagok

Cégméret, profil és felhasználási terület  szerint választhat

A trió fenti rövid átismétlése után már fel is keresheti a weboldal Csomagok menüpontját, ahol ki is választhatja a cége számára ideális változatot. Ehhez első lépésként a cégméretet kérjük bejelölni (kis, közepes vagy nagyvállalat, illetve az általunk négyes rendszerbe tagoltan 0–50, 51–100, 101–250 és 250+ fős létszám), amihez kapcsolódóan azonnal láthatja a csomagokhoz társított havi szoftverhasználati díjakat is. Majd néhány címszóban fölsoroljuk a három csomag legfőbb funkcióit, hogy gyakorlatilag már első pillantásra körvonalazódjon a cégvezetők számára, hogy melyik a leginkább rájuk szabott konstrukció.

A folytatásban egy jól áttekinthető táblázat mutatja be a Norma több mint 30 fontos tulajdonságát, előnyét, amelyek meglétét a sok hasonló összehasonlításban megszokott „kipipált zöld pontokkal” jelöltük az adott csomag oszlopában, így finomítva tovább az optimális választás lehetőségét.

Természetesen mindhárom változatban a fejlesztő Crosssec Solutions évtizedes vállalati tudásvagyonára épülő szakmai garanciával, a tőlünk megszokott kiemelt adat- és információbiztonsággal felvértezve.

Kipróbálom a Normát!

Ha összefoglalónk felkeltette érdeklődését, a fenti gombra kattintva próbálja ki a Norma 30 napos, ingyenes próbaverzióját, vagy tekintse át a három csomag közötti különbséget 

A megfelelő csomag kiválasztását követően néhány szükséges adat megadásával a Norma saját honlapján azonnal el is küldheti ajánlatkérését, szakértőink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Rovat:
Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram