#nemluxustaska – 2020-ban is a Crosssec Solutions a pécsi gyűjtőpont

Csakúgy mint tavaly, idén is csatlakoztunk a #nemluxustaska kampányhoz, melynek célja, hogy alapvető fontosságú tisztálkodási és mindennapi használati szereket gyűjtsünk a rászoruló nőknek.

A kezdeményezés főszervezője a Kívül belül boldogság és a Huszka Ági Style, akik a kampány lezárultát követően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével a nehéz körülmények között lévő nőknek juttatják el az adományozott csomagokat. Tavaly az irodánkban található pécsi gyűjtőpontról 369 darab táskát szállítottak el!

Bízunk benne, hogy idén is hasonlóan sikeres lesz a gyűjtés, amely tavaly a Legjobb adománygyűjtő kampány kategóriában megnyerte a Civil díjat is.

Amint tudomásunkra jutott, hogy idén is lesz #nemluxustaska kampány, azonnal jeleztük a szervezőknek, hogy természetesen 2020-ban is számíthatnak a Crosssec Solutions támogatására, így a pécsi gyűjtőpontot újra mi biztosítjuk.

Aki segíteni szeretne, azt kérjük, hogy válasszon ki egy viszonylag jó állapotban lévő táskát (fontos, hogy a táska használható legyen, tehát például ne legyen letörve a zipzár, vagy elszakadva az akasztó), és töltse meg nem luxus, mindennapi higiéniás termékekkel, olyanokkal, amelyeknek Ő is örülne.

A tavalyi tapasztalatok alapján kisebb változásokkal kell számolni a táskák összeállítása során:

A szervezők kérésének megfelelően arra kérünk minden adományozót, hogy tiszta bugyi és tiszta zokni ne kerüljön a csomagba, mert tavaly a kiosztások során sokszor nem hasznos adománynak bizonyultak a méretproblémák miatt.

Az alábbi grafikán összefoglaltuk, hogy milyen termékekkel várják megtölteni a táskákat.

nemluxustáska

Higiéniai okokból azt kérik a szervezők, hogy minden termék legyen új és bontatlan.

#nemluxustaska kampány 2020.01.31-ig tart, az elkészített táskákat Pécsett a Crosssec Solutions irodájába (7632 Pécs, Közraktár utca 5. 1. emelet) várjuk hétfő – péntek, reggel 7 és 16:30 között.

A többi vidéki város és Budapest átvételi pontjainak listája ide kattintva megtekinthető.

Rovat:
Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram