Munkaidő- és béradatok áttekinthetően

munkaidő kimutatás

A munkaidő és a munkabérek a foglalkoztatás alapkövei. Dokumentálásuk kötelező, nyomon követésük és folyamatos elemzésük pedig ajánlott, ha a munkaügyi szabályoknak való megfelelés mellett üzleti döntéseit egyebek között ezekre az adatokra alapozva hozná meg.

Cikkünkben az említett adatok szoftveres, digitális tárolása mellett szóló érveket gyűjtöttük össze. A szoftveres előnyök a Norma Munkaidő csomagjával már akár havi 5.000 Ft alapdíjtól elérhetőek.

Áttekinthető és kimutatható

A jelenléti adatok ismeretében naprakészen láthatja a rendelkezésre álló munkaerőt, támogatva ezzel a munkaszervezéssel kapcsolatos döntéseket: beosztás, túlóra, munkaerő-felvétel, szabadság tervezése. Az adatokat a szoftver felületén grafikus kimutatások formájában is megismerheti.

Emellett nyomon követheti a bérköltsége alakulását, ezáltal nem fogja meglepetésként érni a bérszámfejtés eredménye. A hónap bármely napján láthatja az egy főre jutó bérköltséget vagy a béren felüli juttatások arányát, szervezeti egységre vagy dolgozókra vetítve.

Ábrázolható és elemezhető

Az adatokat lekérve egyszerűen összevetheti a tényadatokat korábbi terveivel. Az adatrögzítés időszakában projektekre és időszakokra vonatkozó historikus adatok segítségével trendeket elemezhet, ami segítséget nyújt a következő munka megtervezésénél. Az elemzések segítségével pontosíthatja a tervezési folyamatait, megismerheti a szűk keresztmetszeteket és beavatkozási pontokat, végeredményként pedig növelheti szervezete hatékonyságát. A szoftverhasználat egyik kiemelkedő előnye, hogy a megoldandó kérdések a projekt árazását vagy megkezdését megelőző időszakában merülnek fel. A megoldással elkerülheti a veszteséges kivitelezést, vagy az ügyfélelégedetlenséget a késedelmes teljesítés miatt.

A szabadon szűrhető exportokkal az adat-összehasonlításra számtalan lehetősége nyílik. Néhány kattintással hozzájuthat az Önnek releváns információkhoz. Ha kényelmetlennek érzi az adatfeldolgozást, szakértő csapatunk létrehozza a cégére szabott vezetői műszerfalat, hogy a kész információk bármikor Ön előtt legyenek.

Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz!

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Maradtak kérdései?

Foglaljon időpontot 45 perces díjmentes online konzultációnkra! Kérdezzen a Crosssec ügyvezetőjétől, vezető tanácsadójától, Nagy-Németh Esztertől. Eszter maga is volt alkalmazotti státuszú operatív vezető középvállalatnál, interim szervezetfejlesztési vezető tanácsadó nagyvállalatnál, és hosszú évek óta vezeti a saját vállalkozásait. Ha nem is az összes, de számos helyzettel találkozott már, amelyekre vannak kipróbált megoldásai.

A beszélgetés nem jár elköteleződéssel, nem keletkeznek Önre vonatkozóan kötelezettségek.

Időpontot foglalok a díjmentes konzultációra!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram