Miért kezdjen el épp most bérköltségelemző szoftvert használni?

Ugye ön is szeretné, ha cége gördülékenyebben és hatékonyabban működne? Ha bármikor pár kattintással naprakész információkat kaphatna vállalkozásáról?
Sokszor járt már a fejében a bérezési rendszer átalakítása, de nem tudta mi lenne a jó megoldás az Ön helyzetére?
Ki sem lát a megannyi excel táblázatból, de a rengeteg adminisztrációs teher miatt mégsem azokat az eredményeket kapja, amire igazán vágyna?

Ha a fentiek közül legalább egyre igennel válaszolt, akkor jó helyen jár, hiszen Crosssec Norma termékünk éppen ebben tud segíteni Önnek. A szoftver első előfizetői már javában használják a terméket, early bird kedvezményünk azonban még elérhető.

Miért regisztráljon szeptember 15-éig?

Azért, mert azon leendő ügyfeleink számára, akik a bevezetési időszakban lesznek Crosssec Norma felhasználók, szeretnénk értékes szolgáltatásokkal megköszönni az elköteleződésüket.

A Norma használatával támogatható a teljesítményértékelés és létszámcsökkentés nélkül optimalizálhatók a bérköltségek, hiszen csak az elvégzett munka után kell fizetnie a cégnek. Ezzel növekedhet a hatékonyság és a szűkülő piac ellenére szervezete fejlődésnek indulhat. Költségelemző, teljesítménybérezést támogató szoftverként a Normával biztosíthatja a személyi jellegű ráfordítások tervezését, és naprakész információkat kaphat a vállalata bérköltségeiről.

Norma kipróbálása Regisztráció 

Még kedvezményes áron kaphat hozzáférést

A Crosssec Norma bevezetési árát úgy határoztuk meg, hogy az ne kerüljön többe, mint egy, a jelenlegi minimálisan fizetendő munkaóra. Így a Norma ára havonta 960 Ft + ÁFA foglalkoztatottanként. *
(2018-ban 794 Ft a minimálbér órabér, mely 21%-os munkáltatói járulékkal számolva 960 Ft.)

A kedvezményes ár a 2018. szeptember 15-ig, minimum 6 hónapra szóló szerződéskötés esetén érvényes.

Letölthető esettanulmányunk keretében bemutattuk, hogy a Norma használatával már pár hónap alatt jelentős összeget spórolhatnak meg ügyfeleink csak az adminisztrációval töltendő idő csökkenésével. A munkaidő- és az ezzel járó bérmegtakarításon kívül természetesen több olyan előnyt is hozott a Norma, amely jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a mindennapokat.

crosssec norma kedvezmény

Így például igazán hasznos, hogy a napi adatok már rögzítésük során automatikusan összevetésre kerülnek a rendszerben található megrendelésekkel és teljesítménykövetelményekkel, tehát az esetleges ellentmondásokat azonnal jelzi az adatrögzítő számára. Ennek következménye, hogy az el nem végzett munka nem kerül kifizetésre. A hosszabb ideig fennálló alacsony teljesítmény a napi adatok százalékos kimutatásával lehetőséget biztosít a termelés újratervezésére, hogy a kalkulált kibocsájtás megvalósítható legyen.

Mindezek mellett a teljesítmény és gyártási adatok, valamint a dolgozói adatbázis kezelésére is lehetőség van, hiszen a munkavállaló minden adatát egy helyen tudják nyilvántartani, módosítani, vagy éppen megszüntetni. Az egyre szigorodó adatvédelmi elvárások miatt az integritás biztosítása és illetéktelen hozzáférés megakadályozása végett kiemelten fontos szempont lehet a sok, különböző táblázatban, rendszerben nyilvántartott adat megszüntetése.

Lássa tisztábban cége számait!

Nem utolsó szempont, hogy a bérszámfejtés is könnyebben dolgozik a Normából exportált táblázattal, valamint a vezetők is pontos képet kapnak arról, hogyan alakul a termelékenység, és már a bérszámfejtés előtt rendelkeznek a cash-flow egyik legfontosabb elemével, a várható bérköltségekkel.

Ijesztőnek tűnik a váltás?

Nem kell annak lennie! Azért, hogy a szoftver bevezetése zökkenőmentesen menjen végbe, ügyfeleink telephelyén - előre egyeztetett időpontban – tréninget tartunk azon kollégák számára, akik használni fogják a Norma alkalmazást. Segítünk megválaszolni a teljesítmény alapú bérezéshez kapcsolódó nyitott kérdéseiket, illetve egy ütemtervet készítünk az átállásra vonatkozóan.

Tisztában vagyunk vele, hogy kérdések még a személyes konzultáció után is felmerülhetnek, ezért telefonos vagy online ügyféltámogatást is biztosítunk leendő felhasználóink számára.

crosssec norma ügyfélszolgálat

Termelése teljesítménykövetelményekre épül?

Akkor jó hírünk van, hiszen fejlesztői csapatunk már dolgozik a normakatalógus funkció elkészítésén, melyet a most regisztráló ügyfeleink számára díjmentesen fogunk biztosítani, az előfizetői szerződésük alatt!

A normakatalógus modul segítségével a műveleti listákat a programban lehet tárolni, mindazzal a tudással együtt, amit a normázók felhasználtak, ezért nincs szükség több excel fájlban nyilvántartani az adatokat. A normakatalógus leköveti a változtatásokat és segít az új normaverziók bevezetésében is. Adatbázist épít fel, ahonnan a jövőben könnyen kiválaszthatók majd a megfelelő, korábbi mérésekkel korrigált műveleti idők. A normaidők visszamérését, az abból készített korrekciókat is a szoftver tárolja, és teszi átláthatóvá a vezetőség és a munkavállalók felé is.

Próbálja ki kötelezettségektől mentesen!

Tudjuk, hogy egy új szoftver vagy bérezési forma bevezetése jelentős megfontolást igényel, ezért létrehoztunk egy olyan tesztkörnyezetet, amiben a Norma funkcionalitása – előre generált véletlenszerű adatokkal – teljes egészében kipróbálható. Demó verziónk segítségével tesztelheti, hogy mire képes az alkalmazás, és megismerheti azokat az előnyöket, melyek megkönnyítik majd az Ön vállalkozásának mindennapjait.
Ha úgy gondolja, a Norma segítene az Ön cége hatékonyságának növelésében, ne feledje; az early bird kedvezmény 2018.szeptember 15-éig érhető el.

Norma kipróbálása Regisztráció 

Ha a demo verzió használatával, vagy a bérezési forma váltással kapcsolatos kérdése lenne, esetleg ha valami még mindig foglalkoztatja akár a teljesítménybérezéssel, akár a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com 

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram