Megújult weboldalon mutatjuk be a Norma HR kontrolling lehetőségeit

Crosssec Norma - megújult weboldal

A nemrégiben megújult Crosssec weboldalt 3 hónapnyi gondolkodást, tervezést, illusztrálást és fejlesztést követően a Crosssec Norma weboldala követi a frissítéseink sorában. Nem csak az oldal kapott egy frissebb, átláthatóbb és letisztultabb felületet, de egyúttal megújítottuk a Norma csomagjait is. Cikkünkben mutatjuk az újdonságokat!

Új struktúra, új csomagok

A Crosssec Solutions számára kiemelten fontos a folyamatos fejlődés, így a modern webes technikák és friss arculat mellett igyekeztünk a Norma csomagjait is úgy átalakítani, hogy az széles körben elérhető és hasznos legyen ügyfeleink és érdeklődőink számára.

Természetesen – mint, ahogy eddig is – a csomagok továbbra is egymásra épülnek: Minden nagyobb csomag tartalmazza az azt megelőző konstrukció összes funkcióját.

Fontosnak tartjuk, hogy kellő részletességgel be tudjuk mutatni a HR kontrollingot – ezáltal pedig természetesen a Normát a vállalaton belül működő különböző szakterületek és vezetők számára is. Mivel a Norma minden csomagja igényelhető egyaránt szolgáltató cégek, valamint a termelő és gyártó szektor által is, így az új weboldalon számukra külön is kitértünk a különböző területeket érintő kritikus fontosságú pontokra.

Norma Munkaidő

Norma Munkaidő csomagunk a munkavállalói törzsadatok, jelenlétek – munkaidő, hiányzások, szabadságok – béradatok, prémiumok és túlórák egységes, digitális tárolásában és nyilvántartásában nyújt segítséget. A szoftvercsomag alkalmas a jelenléti ívek, valamint a havi- és időbér kezelésére, emellett digitális, strukturált formában közvetlen átadást biztosít a bérszámfejtés számára – nagymértékben megkönnyítve a HR-esek, adminisztrátorok és bérszámfejtők munkáját.

Norma Projekt

Norma Projekt csomagunk a korábbiakat a HR kontrolling rendszer alapjaival egészíti ki, hiszen a munkaügyi adatbázis adta lehetőségeken túl bevezeti az elvégzett tevékenységek, feladatok nyilvántartását is. Ez azért kulcsfontosságú, mert így azonosíthatók a szükséges beavatkozási pontok, ezáltal pedig növelhető a hatékonyság, mert azok a rendelkezésre álló munkaidő magasabb kihasználtságához vezetnek.

Segítségével ügyfeleink összehasonlíthatják a terv-tény adatokat, pontosíthatják az árazást és az emberi-erőforrás kapacitásaikat is átláthatják. Használatát kifejezetten a vállalatvezetőknek, döntéshozóknak, projektmenedzsereknek és termelésvezetőknek nyújt segítséget.

Norma Folyamat

A Norma Folyamat csomag az emberi-erőforrást, gyártásütemezést és beavatkozási pontokat érintő döntések meghozatalában segíti a cégvezetők, termelésvezetők, üzemvezetők munkáját. A szoftvercsomag segítségével nyomon követhetőek az egyéni eredmények és teljesítések is – ezáltal megteremtve és fenntartva a transzparens, motiváló teljesítménybérezés lehetőségét, de egyúttal alapot adva a mozgóbérek, prémiumok és jutalmak elosztásához is.

Ez a csomag nagy segítséget nyújt a HR vezetőknek is, mert a kimutatások bemeneti adatokat biztosítanak a teljesítményértékeléshez. Az egyéni trendek elemzését követően úgy tudják összeállítani a munkavállalói fejlesztési terveket, hogy azok támogassák a vállalati célok teljesülését, és egészséges, kiváló szervezeti működést teremtsen meg.

Norma Gyártás

Norma Gyártás csomagja a szoftver használati lehetőségének legszélesebb körét kínálja: olyan termelő és szolgáltató vállalkozások számára ajánljuk, ahol a termékek vagy szolgáltatások műveleti és feladatlistái rendszeresen módosulnak, sok a párhuzamosan futó megrendelés, illetve ahol különböző kompetenciájú dolgozók látnak el más-más nehézségű feladatokat. Tehát, ahol nagyon fontos a termék vagy szolgáltatás előállításának humán erőforrásokra alapozott megtervezése, a szűk keresztmetszetek valós időben történő elemzése és a folyamatosan karbantartott normák, időbecslések megléte.

A Norma Gyártás lehetőséget teremt a mérések, visszamérések dokumentálására, kulcsfontosságú információkat ad a folyamatok hatékonyságáról és a beavatkozások sikerességéről a cégvezetők, döntéshozók, termelésvezetők és projektmenedzserek számára.

A Crosssec Solutions csapata segít

A Crosssec Solutions-nél feladatunknak tekintjük, hogy a HR kontrolling adta lehetőségeket minden vállalat számára elérhetővé tegyük mérettől, életkortól és ágazattól függetlenül.

A Norma segítségével Ön is tényadatokra alapozva hozhatja meg üzleti döntéseit, és egészséges, kiváló és magas teljesítményű szervezetet hozhat létre. Látogasson el új weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait, kérdéseivel pedig bátran forduljon kollégáinkhoz.

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram