Így telt 2019 első féléve

Ha egy szóban kellene összefoglalnunk az idei év első félévét, mindenképpen az eseménydús kifejezés lenne rá a legalkalmasabb. Az elmúlt időszakban több projektbe kezdtünk bele, melyek egy részével már sikeresen el is készültünk. Ahogyan elterveztük erre az évre, a szakmai célok mellett a társadalmi felelősségvállalásunk is kiemelt hangsúlyt kapott. Lássuk, mi történt eddig 2019-ben!

Sikeres ISO audit

Ahogy a korábbi években tettük, idén is kiemelt hangsúlyt helyeztünk a folyamatok szabályozására, a folyamatos magas minőség biztosítására és az adatvédelemre. Ez alkalommal már a harmadik megújító auditot teljesítettük sikeresen az ISO 27001:2014 információbiztonsági szabvány és az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány szerint. Csapatunk minden tagja maximális szorgalommal készült a tanúsításra, még belső tesztet is írtunk közösen.

Crosssec ISO audit

Megjelent az új segédanyagunk!

Az első hazai GDPR bírságok megértésével és feldolgozásával a Crosssec is kiemelten foglalkozott, a büntetésekről és azok okáról részletesen beszámoltunk korábbi blogcikkeinkben. Miután az első magyarországi GDPR bírság nyilvánosságra került, a kamerarendszert alkalmazó vállalkozások munkatársaitól számos kérdés érkezett hozzánk, ezért született meg a „10 tanács a kamerarendszert üzemeltető vállalkozások részére” című ingyenesen letölthető kiadványunk.

Bővült a csapatunk

Egyre több igény érkezik a Crosssec Solutions tanácsadási tevékenységére, így a színvonalas és alapos munka érdekében szükségesnek láttuk csapatunk bővítését két új szakemberrel. Az év első hónapjaiban sikerült megtalálni az új munkatársakat, akik április elejétől erősítik csapatunkat. Az elmúlt időszakban történt létszámnövekedés miatt új irodával is bővültünk, hiszen a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a kényelmes munkakörnyezet. Itt azonban nem állunk meg, további szoftverfejlesztő kollégá(ka)t keresünk!

Továbbképzések

Az elmúlt hónapokban több munkatársunk is részt vett szakmai továbbképzéseken. A Crosssec Brand Managere áprilistól már Employer Brand Expert-ként tevékenykedik a még sikeresebb munkáltatói márka kiépítéséért. Tanácsadóink is különböző továbbképzéseken vettek részt, melyek segítségével frissítették a tudásukat, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára minél magasabb színvonalú megoldásokat tudjanak nyújtani. A tudásmegosztás és közös gondolkozás jegyében pedig elindítottuk a Crosssec University rendezvénysorozatunkat, melynek első alkalmával, csapatunk a marketing és (munkáltatói) márkaépítés rejtelmeibe kapott betekintést. Az aktív részvételt megkívánó workshopon izgalmas feladatokkal világítottunk rá, hogy miért fontos ez a tevékenység számunkra.

crosssec workshop

Teljesítmény értékelések

Lezajlottak az idei év első értékelései, ahol minden munkatársunk visszajelzést kapott és adott az elmúlt hónapokról. Minden alkalommal figyelünk rá, hogy ne csak a vezetők mondják el véleményüket a dolgozó munkájának minőségéről és fejlődéséről, hanem erre kölcsönösen meglegyen mindannyiunknak a lehetősége. Ezeknek a visszajelzéseknek köszönhetően a munkatársak számára egyértelmű, hogy melyek azok az irányok, területek, amelyek jó irányba haladnak, vagy még fejlődésre várnak. Ezért minden értékelés egyfajta útmutató a csapattagjaink számára, amit megfogadhatnak és ezáltal még jobbá válhatnak.

A Crosssec szerepe a Humán Klubban

Cégünk jövőképének megfogalmazásakor fontos szerepet kapott a helyi gazdasági és közösségi életben való szerepvállalásunk igénye, amelynek meghatározó eleme a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjában való folyamatos részvételünk. Az első negyedévben a klub által megrendezésre került Dél-Dunántúli Humánerőforrás Konferenciához kapcsolódó feladatokban vettünk részt aktívan. A konferencia szervezőbizottságának számos marketingfeladatban tudtunk segíteni. A Crosssec tervezte meg, majd hozta létre a Humán Konferencia új weboldalát. A honlapon megjelenő tartalmak előállításáért, az eseménnyel kapcsolatos offline és online anyagok megálmodásáért és elkészítéséért szintén csapatunk volt a felelős.

A CSR jelentősége a Crosssec életében

A társadalmi felelősségvállalás jelentőségére már több alkalommal is igyekeztünk felhívni a figyelmet. Az idei év a #nemluxustaska kampánnyal kezdődött, amelynek óriási sikere lett, hiszen pécsi gyűjtőpontként 369 táskát tudtunk összegyűjteni a városunk és vonzáskörzetében élő rászoruló nők számára. Ezek után a pécsi Vérellátó Központ véradást népszerűsítő akcióban kérte a segítségünket, amihez mi örömmel csatlakoztunk. A projekt keretében edukatív blogcikkekkel igyekszünk felhívni a figyelmet a véradás jelentőségére. Szerepvállalásunk itt azonban még nem ért véget, hiszen májusban megrendezésre került az első Crosssec-es véradás, ahol 10 első véradót is köszönthettünk.

Rovat:
Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram