Hogyan változtatja meg a tevékenységrögzítés cége hatékonyságát?

tevékenységrögzítés

Tevékenységrögzítés, timesheet, tempo, work time tracking, timekeeping, tevékenységnapló, munkaidő-nyilvántartás. Számos különböző megnevezését ismerjük a munkavállalók munkaidő és tevékenység adatainak dokumentálására és elemzésére. A folyamatot leíró kifejezések száma is igazolja, hogy a tevékenységrögzítés minden iparágban - vállalati kultúrától függetlenül – egy ismert és alkalmazott eszköz.

Szoftveres megoldás – Crosssec Norma

Saját fejlesztésű szoftverünk, a Crosssec Norma Projekt csomagja a fent említett adatok kezelését teszi lehetővé. Használatával a cégvezetők, döntéshozók pontos képet kaphatnak a szervezet belső működéséről, hozzájárulva a hatékonyságnöveléshez, a tervezhetőséghez, a fenntartható és növekvő ütemű fejlődéshez, valamint a munkavállalói elégedettséghez. Emellett betölti a napi jelentés, a worklog és a workblog funkciókat is: strukturált formában teszi átláthatóvá, hogy milyen feladatok végrehajtása történt meg a vizsgált időszakban. Mindezeken felül pedig alapot ad a teljesítményalapú bérelemek – jutalmak, prémiumok – igazságos elosztásához is.

Látogasson el megújult weboldalunkra, ismerje meg a Norma megoldásait!

Maradtak kérdései?

Foglaljon időpontot 45 perces díjmentes online konzultációnkra! Kérdezzen a Crosssec ügyvezetőjétől, vezető tanácsadójától, Nagy-Németh Esztertől. Eszter maga is volt alkalmazotti státuszú operatív vezető középvállalatnál, interim szervezetfejlesztési vezető tanácsadó nagyvállalatnál, és hosszú évek óta vezeti a saját vállalkozásait. Ha nem is az összes, de számos helyzettel találkozott már, amelyekre vannak kipróbált megoldásai.

A beszélgetés nem jár elköteleződéssel, nem keletkeznek Önre vonatkozóan kötelezettségek.

Időpontot foglalok a díjmentes konzultációra!

A Norma 14 napig díjmentesen kipróbálható demó verziójának regisztrációjáért kérjük, kattintson ide!

Szerző:
Győri Aletta
A Crosssec Solutions marketingkoordinátoraként az ügyfeleink számára hasznos, érdekes, aktuális tartalmakat gyűjti össze. Gazdasági ismereteit adatvédelmi készségekkel kiegészítve biztosítja a témakörök árnyalt áttekintését.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram