Frissült a Crosssec Norma!

Csapatunk folyamatosan dolgozik a Crosssec Norma funkcióinak bővítésén, és az alkalmazás fejlesztésén. Örömmel számolunk be a héten elérhetővé vált első nagyobb frissítési csomagról is, melynek során megújult felhasználói felülettel és számos új funkcióval bővült a szoftver.

Klasszikus- és kombinált teljesítménybér támogatása

Mint ahogy a megjelenéskor publikált cikkünkben ígértük, folyamatosan dolgozunk a további teljesítménybér formák támogatásán és kezelésén. Iparági szereplőkkel és partnerekkel történt egyeztetést követően először a klasszikus teljesítménybér, majd a kombinált teljesítménybér támogatására is felkészítettük a Normát.

Klasszikus teljesítménybér alkalmazása során a munkavállaló bérének megállapítása az alapbér és a teljesítményszázalék szorzatából kerül kiszámításra, így amennyiben a dolgozó teljesítményszázaléka alacsony, akkor előfordulhat hogy a besorolási alapbérnél alacsonyabb teljesítménybér képződik. Ilyen esetekben a munka törvénykönyvének vonatkozó előírásait kell figyelembe venni. A klasszikus teljesítménybér alkalmazása során a munkáltató csak azt a munkát fizeti ki, melyet a munkavállaló elvégzett. 

Ezzel szemben a kombinált teljesítménybér esetén a meghatározott fix alapbért minden esetben megkapja a munkavállaló, függetlenül a teljesítményszázalék mértékétől. Ebben a bértípusban a teljesítményszázalék függvényében egy előre meghatározott összegig (az alapbér x %-áig) növekedhet a bér. A kombinált teljesítménybér előnye a munkavállaló számára a biztos alapbér, melyet teljesítményétől függetlenül megkap (természetesen bizonyos esetekben - mint például táppénz, betegszabadság - ez módosulhat). A kombinált teljesítménybér alkalmazása során a munkáltató gazdasági érdekeinek megfelelően határozható meg ez a felső korlát, ennek köszönhetően például úgy motiválhatók a munkavállalók, hogy közben a túlzott termelés is elkerülhető.

A legújabb frissítéssel így már nem csak havibér, órabér, lineáris darabbér alapú teljesítménybér támogatása megoldott, de a klasszikus és a kombinált teljesítménybér szerint fizetett dolgozók adatait is kezeli a Norma.

Megújult felhasználói felület

Csapatunk kiemelten nagy hangsúlyt fektet az alaposságra, a magas minőségre és a lehető legmagasabb felhasználói élmény biztosítására. A Crosssec Norma kezelőfelületének tervezése során folyamatosan figyelünk ügyfeleink és felhasználóink visszajelzéseire.

Az alkalmazásban kezelt adattömeg az eredeti tervekhez képest egy sűrűbb, nagyobb denzitású felhasználói felületet követelt, így grafikusaink ennek megfelelően újították meg a képernyőket. Az alkalmazás minden menüjét és oldalát konzisztens módon terveztük meg, hogy akármerre is jár a felhasználó, könnyen és ösztönösen megtalálja a fő funkciók elemeit, ezzel gyorsítva a munkát, és rövidítve a szoftver megtanulásának idejét.

crosssec norma felület

Kihívást jelentett a minél kevesebb egér-görgetéssel járó használat biztosítása, és a minél kevesebb egérmozgatással elérhető funkciók, elemek pozíciójának áttervezése, de úgy érezzük, hogy sikerült megfelelő megoldásokat találnunk ezekre.

A legelterjedtebb laptop-képernyőfelbontásra történő optimalizálást is elvégeztük, hiszen a visszajelzések alapján az adatrögzítők számára ez komoly segítséget jelentett.

Szervezeti egységek

Az új verziót kibővítettük a szervezeti egységek kezelésével is, így az adott cég a székhelyén kívül akár több telephelyet is megadhat, melyhez külön termékek, dolgozók és műveleti listák tartozhatnak. Természetesen a dolgozók szervezeti egységek közötti áthelyezésének lehetőségéről is gondoskodtunk.

A funkció elkészítése során az adatvédelmi szempontokat is figyelembe vettük, hiszen az adatrögzítők esetén is megszabható, hogy az adott ügyintéző mely szervezeti egységekkel kapcsolatos információkhoz férjen hozzá. A Norma frissített verziójában így már a munkaidő adatok és bérköltségek szervezeti egységenkénti történő elkülönítését is támogatjuk.

Prémium és mozgóbér

A frissítést követően lehetőség van a dolgozók számára megállapított prémium és mozgóbér összegének rögzítésére is, így a bértervezés során ezeket is figyelembe tudja venni a szoftver.

Felhasználói kézikönyv

A Normához ügyfélszolgálati terméktámogatás mellett naprakész, érthető és jól illusztrált felhasználói kézikönyvet biztosítunk ügyfeleink számára. Csapatunknak sikerült olyan megoldást találnia, melynek segítségével a kézikönyv központilag, gyorsan és egyszerűen frissíthető úgy, hogy azt felhasználóink a Támogatás menüpontból azonnal elérhetik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti összefoglalónk, próbálja ki az ingyenes próbaverziót. A Crosssec Norma teljes verziója regisztrációt követően 14 napig ingyenesen használható. Ha kérdése lenne a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com

Regisztráció

Norma kipróbálása

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram