Évértékelés és tervezés Crosssec módra

Egy új év kezdődött el, ami mindig reménnyel, tervekkel és elhatározásokkal teli. A 2018-as év számos izgalmas és kihívással teli eseményt tartogatott a Crosssec csapata számára, mely időszak alatt nem csak a csapatunk nőtt nagyobbra, hanem a szolgáltatásaink köre is szélesedett. Cikkünkben röviden áttekintjük az utolsó időszak jelentősebb eseményeit.

Ez történt 2018-ban

A januártól decemberig tartó időszakban sikeres ISO auditot hajtottunk végre, kiemelkedő eredménnyel. Egyedi fejlesztésű szoftverünk sikeresen működött az egész év során, ügyfeleink megelégedettséggel gondolnak termékünkre. A Norma több fejlesztést kapott 2018-ban, stabilan működik és jelentős időt fordítottunk a felhasználók visszajelzéseinek a vizsgálatára is. Azon túl, hogy felkészültünk a GDPR rendelet elvásásaira, elindítottuk a webshopunkat és +100 vállalkozásnak segítettünk felkészülni a rendeletnek való megfelelésre. Különböző témákban szakmai anyagaink jelentek meg és több konferencián adtunk elő szakértői partnerként. Ezzel párhuzamosan a Crosssec tudatosan fejlődött, létszámunk bővült, tréningeken, képzéseken vettünk részt. Csatlakoztunk a Humán Klubhoz és Eszter alelnök lett a 2018/2019-es évre.

Stratégiai megbeszélés

Az előző évekhez hasonlóan, most is elkészítettük és közösen áttekintettük azt az összegzést, amely számba veszi a 2018-ban már elért, még folyamatban lévő, vagy meghiúsult célokat. Fontosnak tartjuk, hogy a múltból tanulva képesek legyünk megtervezni a jövőnket, hogy ez által előremutató célokat tűzhessünk ki magunk elé. Megismertük a vezetőség által 2019-re vázolt stratégiai célokat, melyekhez illeszkedő tervet alakítunk ki, és ez a 2019-es évünk vezérfonalát jelenti majd.

Karácsony

A karácsonyi Crossseces összejövetelt már csak az ünneplésnek szántuk, hiszen az értékelést már megtettük a rendezvény előtt. Idén is összegyűltünk az utolsó munkanapunk után, hogy egy finom vacsora mellett megünnepeljük a mögöttünk álló mozgalmas évet. A kötetlen hangulatú rendezvény az év végi lazítást hivatott szolgálni, ahol megajándékoztuk egymást és köszönetet mondtunk mindazért a sok élményért és tanulságért, amellyel az év során gazdagodtunk. Az este még jobban összekovácsolt bennünket és bátran állíthatjuk, hogy egy-egy ilyen program mindig hozzátesz a csapathoz. Erőt ad az elkövetkező évre és segíti a mélyebb elköteleződést egymás és a cég iránt is.

crosssec montázs

Bővül az irodánk

Októberre csapatunk már 20 főre bővült, és ez a létszámnövekedés már az irodánk átrendezésével járt. Mivel azóta is többen lettünk és bízunk benne, hogy ez a tendencia idén is hasonlóképpen alakul, új irodahelyiséget alakíttatunk ki. Nem megyünk messze, csak egy emelettel feljebb, ahol egy újabb, második irodánk is lesz, melyet január végén már használatba is vesznek a backoffice-os kollégáink.

Társadalmi felelősségvállalás

Ahogyan a tavalyi év végén is jeleztük, a segítő támogatást egész évben tervezzük folytatni. Ennek keretében csatlakoztunk a #nemluxustaska kampányhoz. A kampány célja, hogy rászoruló nők­nek alapvető női higéniás és fehérnemű-csomagokat gyűj­tsünk, amit a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Szociális Központjában a nehéz körülmények között levő nőknek fognak eljuttatni a szervezők. A kezdeményezésről később bővebben is beszámolunk.

Edukatív cikksorozat

A teljesítmény alapú bérezéshez hasonlóan, az idei évre is tervezünk edukatív cikksorozatot, mely a tudatos vállalatvezetés, a hatékonyságnövelés és a folyamatszervezés témákat fogja érinteni.  Anyagaink segítségével szeretnénk közérthető módon információkat és segítséget adni a felsorolt témakörében.

Fontosnak tartjuk, hogy missziónknak megfelelően olyan valódi, a mindennapi életben is hasznosítható információkkal lássuk el az érdeklődőket, melyeket megfogadva a magyar mikro-, kis- és közepes vállalatok is átláthatóbbá, hatékonyabbá és kiszámíthatóvá tehetik a működésüket saját erőforrásaik jobb kihasználásával, költséges beruházások nélkül is.

Rovat:
Kocsis Judit - Crosssec Blog
Szerző:
Kocsis Judit Anna
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram