Egy korszak véget ért - Új irodában folytatjuk

2015 márciusában fogalmazódott meg a Crosssec gondolata. Az ötletből megvalósítandó cél lett, ezért augusztusban már az új irodát rendeztük be. A „sportovi mellett”, az „uránvárosi felüljárótól a város felé”, valahogy így lehetett legkönnyebben ránk találni a Közraktár utca 5.-ben. Voltunk „csak” a középső szinten, volt a miénk a felső emelet két irodája is, sőt, a covid előtt arra készültünk, hogy az alsó szintből konferenciatermet és a munkatársak által használható edzőtermet alakítunk ki.

2020 márciusában egy pillanat alatt változott meg mindannyiunk élete, és szoktunk hozzá a korábban elképzelhetetlen otthoni munkavégzéshez. A 3. hullámot követően felmerült annak lehetősége, hogy visszaköltözünk az irodába, de végül úgy tűnt, sokkal termelékenyebb és kényelmesebb a home office, így berendezkedtünk az online térben. A korábbi nyüzsgő, nevetésektől hangos irodában állandósult a csönd.
Megváltoztathatatlanul új irányt vett a Crosssec, más lett az én életem és szemléletem is. Eltelt 7 év, lezárult egy korszak. Összepakoltunk, rendszereztünk, szelektáltunk, elköltöztünk.

2022 októberétől már a Budai Nagy Antal utca 1.-ben működik az irodánk. Kisebb, családiasabb, de sokkal inkább mi vagyunk. A korábbi irodának néhány ablakából a távolban lehetett látni a TV-tornyot, és a szépen zöldellő Mecseket. Egyszer a saját irodámban a tárgyalóasztalhoz ültem le, amikor észrevettem, hogy éveken keresztül háttal ültem a perspektívának, a lehetőségnek, a szépnek, az inspirálónak.

Pénteken, az új helyen, az ablakon kinézve először a most már sokkal közelebbi, zöldbe burkolózó TV-tornyot pillantottam meg. Tökéletesek a kilátásaink!

A crosssec új irodája

Hálás vagyok. Az elmúlt 7 évért, az iroda tulajdonosaiért, Irénkéért, Gyula „bácsiért”, akik a legnehezebb pillanatokban is mellettünk voltak. Rengeteg emlék, megannyi siker, sok kudarc, néhány nehéz döntés, sok érkező és távozó munkatárs, millió tapasztalat élménye, lenyomata marad majd a Közraktár utcai falak között.

Mostantól új falak között alkotunk tovább. Máshol, máshogy, de missziónkat tekintve változatlanul. Érdeklődésünk középpontjában továbbra is az átlátható, egyszerű, mérhető folyamatok állnak, amelyeket igyekszünk a tanácsadási tevékenységünk során, és Norma szoftverünk támogató segítségével minél gyorsabban kialakítani ügyfeleinknél is. Ez járul hozzá az adatvezérelt vállalatvezetés kultúrájának megteremtéséhez, amire talán soha nem volt ekkora igény, mint a bennünket körülvevő turbulens gazdasági környezetben.

Hiszem, hogy a céltudatosság, az időben meghozott döntések, a pozitív szemlélet és a kitartás mindig meghozza az eredményeket. Kívánom, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjunk egymásra odafigyelni, és ne csak a saját, hanem mások szükségleteit is észrevenni. Bízom abban, hogy együtt ezen a nehézségen is átjutunk, és a kihívások is tartogatnak számunkra örömet és mosolygós arcokat.

Rovat:
Nagy Eszter - Crosssec Blog
Szerző:
Nagy-Németh Eszter
Több, mint 10 éves kkv környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábban alkalmazottként, jelenleg tulajdonosként a folyamatoptimalizációban, és digitalizációban rejlő lehetőségeket tanulmányozza, alkalmazza. A hosszútávú, fenntartható, átlátható és gyakorlatban is alkalmazható megoldások elkötelezett híve.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram