Crosssec-web: megújultunk, bővítettünk!

Megújult a Crosssec Solutions weboldala

Szolgáltatásaink, termékeink folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fordítunk azok könnyű elérésére, átláthatóságára is. Utóbbiak jegyében tartalmában és struktúrájában is megújítottuk crosssec.com weboldalunkat, miközben a kényelmesebb és élménydúsabb böngészés érdekében a külcsínt is még inkább látogatóink igényeihez formáltuk.

Mutatjuk, mi változott

Minden korábbinál gyorsabban változó világunk kihívásaira reagálva a Crosssec Solutions tanácsadása és szolgáltatásai egyik alapgondolata is a piaci környezet legkisebb rezdülését is követő azonnali, hathatós alkalmazkodás fontosságának hangsúlyozása a hozzánk forduló cégvezetők körében.

Ez persze részünkről is folyamatosan frissített tudást, a legújabb trendek ismeretét, a digitalizáció útvesztőjében történő kiemelkedő eligazodást követel meg – mindezen tudás minél gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb átadásának képességével.

Fentiek jegyében újragondoltuk, majd újjáformáltuk világ felé mutatott arcképünket, a crosssec.com weboldalunkat is. Egyúttal főoldalunkba integráltuk szerteágazó portfóliónk – így Norma szoftverünk, kisvállalkozói tanácsadásunk, GDPR-bírság-szemlénk – eddig különálló, további honlapjait is.

Az eddigieknél is könnyebben átlátható, rövid ismertetőkkel kiemelt, már vizuálisan is iránymutató új csokorba szedtük garantáltan működő megoldásokat kínáló 6 legfontosabb tevékenységünket:

Ha küldetésünk szerint érdeklődésünk középpontjában az innováció áll, és hisszük, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal átláthatóbbá, hatékonyabbá, eredményesebbé alakíthatjuk a vállalkozások tevékenységét – nem is lehet kérdés, hogy jó példát mutatva elsőként miért a hozzánk vezető utat könnyítjük meg ugyanezekkel a lépésekkel, tartalmi és formai újdonságokkal.

Bár igyekeztünk átgondoltan, látogatóink, azaz reménybeli partnereink szemszögéből nézve újratervezni a Crosssec honlapját, a most először böngészgetők mellett blogcikkeink és ingyenesen letölthető segédanyagaink visszatérő régi olvasói eligazodását is szeretnénk megkönnyíteni ezen írással indított minisorozatunkkal. Amelyben elsősorban a fenti 6 fő szolgáltatásunkat mutatjuk be, lépésről lépésre picit alaposabban – legközelebbi írásunkban, elsőként az ösztönző bérezési rendszer bevezetésének előnyeit tárjuk fel nemcsak a termelő vállalatok, hanem a szolgáltató szektorban működő vállalkozások vezetői előtt.

Böngéssze megújult honlapunkon szakmaisága mellett is olvasmányos blogunkat, díjmentesen letölthető oktató-tanácsadó tematikus füzeteinket! Ha pedig bármely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérje elköteleződésmentesen ajánlatunkat, hogy támogatásunkkal mielőbb lendíthessen egyet vállalkozása szekerén!

Rovat:
Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram