Crosssec Norma: jó, mert a sajátunk, biztonságos, mert másoknak szánjuk

Crosssec Norma: egy megbízható cég felhasználóbarát szoftvere! A reklámízű mondat valóságtartalmának titka, hogy utóbbival elsőként a saját munkánkat akartuk megkönnyíteni, előbbi nélkül pedig nem állna velünk szóba senki – így mindkét esetben nagyon magas volt a mérce. Ha velünk tart, évtizedes vállalati tudásvagyonunkból most az Ön cége is profitálhat.

Napjainkban a munka világában a legtöbb folyamat szinte elképzelhetetlen valamiféle informatikai háttér, különféle szoftverek támogatása nélkül. Ezek döntő többségét „arctalanul”, egyszerű kereskedelmi forgalomban beszerezhetjük, a köztes partnerekre talán kíváncsiak sem vagyunk, legföljebb a gyártó megbízhatósága, a márka presztízse lehet számunkra mérvadó.

Ám rögtön egészen más a helyzet egy olyan összetett, talán már nem is egyszerűen szoftvernek, sokkal inkább értékteremtő közös projektnek nevezhető esetben, mint a Crosssec Norma alkalmazása.

Mi tudjuk a legjobban, hogy mások adataival a munkavégzés nem játék

A Norma, mondjuk ki büszkén, jelenleg a Crosssec Solutions portfóliójának zászlóshajója, olyan felhő alapú szoftver, amely azon cégvezetőknek nyújthat elsősorban segítséget, akik termelésük fenntarthatósága és a hatékonyságnövelés érdekében alkalmazzák, de legalábbis már elhatározták a teljesítménybér bevezetését. Akik a bérköltség optimalizálását létszámcsökkentés és jó-rossz megérzések helyett adatalapú döntésekkel kívánják elérni. Akik modern, könnyen kezelhető szoftveres megoldással váltanák ki a bonyolult, nehezen átlátható, papíron körmölt vagy excel-táblázataikat. Akik értékelni tudják azt a referenciát, amit az immár országosan több ezer dolgozó munkalapjának, teljesítmény-, jelenléti és béradatainak digitális rögzítésében több száz adminisztrátor napi munkáját megkönnyítő Norma neve jelent.

Ám mert ahogy az imént csak felvillantott előnyeiből is látszik, a Norma sokkal több, mint egy dobozban megvásárolható és egy kattintással használatba vehető szoftver. Ráadásul a Crosssec tapasztalt szakemberei a megrendelő szükséges adminisztratív, árazási és teljesítménybérezési folyamatainak kialakításában, bevezetésében és a szükséges felhasználói betanításokban is partnerek maradnak. Tudjuk, ez a fajta megbízás nagyon magas fokú bizalmat követel meg, hiszen a megrendelőnek szükségszerűen nemcsak cége kapuit, hanem szerteágazó cégadatait tartalmazó könyveinek lapjait is szélesre kell tárnia új partnere előtt.

Ám a Crosssec Solutions saját példáján és vezetőinek a termelői ágazatban eltöltött korábbi, évtizedes tapasztalatain keresztül tökéletesen tisztában van ezzel a felelősséggel, ezért megingathatatlan alapértékei közé tartozik az információbiztonság, saját és megbízói adatainak kiemelt védelme. Rendszeresen auditált tanúsítványainkat (ISO9001:2015, ISO/IEC 27001:2014) mi nem az íróasztalnak vagy marketingkiadványaink díszének szánjuk. Integrált vállalatirányítási és szabályrendszereink valóban a mindennapi munkánk vezérelvei, és valamennyi munkatársunk folyamatos képzés és komolyan vett belső vizsgarendszer nyomán viszonyul úgy minden egyes munkafolyamathoz, hogy az együttesen garanciát nyújtson a lehető legmagasabb fokú adatvédelmére.

Normára váltva: zászlóshajónkkal bátran manőverezhet a teljesítménybérezés hullámzó vizein is

 A Norma fejlesztésében a Crosssec hozzáértésére és hitelességére a legfőbb garancia, hogy társaságunk vezetői tulajdonképpen saját életük megkönnyítésére találták ki – és az ilyen újdonságoknál szokásos gyermekbetegségek sorának kiküszöbölése után nekik tökéletesen be is vált.

Mai tulajdonos-cégvezetőnk már annak idején, egy kétszázötven fős termelő cég operatív igazgatójaként sem hitt ugyanis a fix bérezésben, és a motiváció, a növekvő termelékenység egyik fontos eszközének látta, ha a dolgozókat közvetlenül érdekeltté teszik a több és jobb munka elvégzésében. A természetesen megnövekvő és alaposan megváltozó adminisztrációs feladatokra pedig már nem feleltek meg sem a korábbi papírlepedők, később már az ennél azért adatbiztonsági és könyvelési szemszögből is sokkal fejlettebb excel-táblák sem.

Egyre pontosabban körvonalazódott tehát, hogy milyen szoftver is lenne megfelelő mindezek kiváltására, a napi adminisztráció megkönnyítésére, a gyártás és az ehhez kapcsolódó változó bérigény valós idejű nyomon követésére, a műveleti sorok tervezésére, frissítésére, visszamérésére. Ám mert egy ilyen összetett szoftvernek hírét-hamvát sem lelték a piacon, hát szép lassan saját fejlesztői csapatukkal annak önálló megalkotásába fogtak. Ahogy már írtuk, elsőre ez sem sikeredett tökéletesre, ám az évek során – és immár a Crosssec keretei között – addig csiszolgattuk-bővítgettük, hogy ma már az ennek alkalmazásában érdekelt vállalatok színe-java előtt büszkélkedhetünk vele.

Összefoglalva tehát, a Norma egy évtizedes termelési és vállalatvezetési tapasztalatokra épített, a legszigorúbb adatvédelmi, információbiztonsági (GDPR) és jogkezelési elvárásoknak megfelelő, felhő alapú, így plusz üzemeltetési költségekkel már nem járó szoftver. Amelynek fejlesztésekor sokrétű belső tudása mellett valóban felhasználóbarát kezelési lehetőségére is különösen ügyeltünk. És amelynek bevezetésében, akár későbbi működtetése támogatásában egy az adatbiztonságot kiemelkedően az iparági átlag felett szem előtt tartó vállalkozásként nyújtunk támogató kezet.

Többet szeretnék megtudni a Normáról

Ha felkeltettük érdeklődését a Norma iránt, kérjük, a fenti gombra kattintással látogasson el annak saját termékoldalára, illetve térjen majd vissza blogunkhoz a közeljövőben készülő részletesebb bemutató írásainkért.

Ha bármi további kérdése lenne a szoftverrel vagy a teljesítménybérezéssel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com

Szűcs Zsolt - Crosssec Blog
Szerző:
Szűcs Zsolt
Kommunikációs menedzserként a nyelvi kiválóság elkötelezett híve – saját megfogalmazásával ő felel azért, hogy írásainkban a betűk mindig az ideális összetételben és sorrendben kövessék egymást. Hogy cikkeink, blogjaink tartalma legyen bár mindig lexikális alaposságú, a formájuk maradjon mégis érdekes, színes, olvasmányos.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram