Crosssec Norma - Bevezetési esettanulmány

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével az mfor.hu beszélgetett többek közt az adózásról és a várható béremelésről. A jövő évi minimálbér-emelésről Parragh László azt mondta, hogy szerinte az általános béremelés meg fogja haladni a 9 százalékot, vagyis két számjegyű lesz. 

Mint ahogy korábbi cikkünkben írtuk, továbbra is úgy gondoljuk hogy a vállalkozásoknak évről évre komoly tervezést igényel a munkabérek emelkedése, a fedezetek megteremtése és a munkahelyek megtartása.

Míg a minimálbér és a garantált bérminimum emelése elősegítheti a szakképzett munkaerő megtartását és a külföldre történő kivándorlás visszaszorítását, a béremelések fedezetéül szolgáló bevételek ugyanilyen mértékű növekedését nem lehet minden esetben elérni. A kötelező béremelésből adódó emelkedett költségeinket a hatékonyabb működés, a magasabb termelékenység tudja fedezni.

A Crosssec Normát olyan cégek számára készítjük, melyek a költségeik optimalizásának lehetőségét nem a létszámcsökkentésben látják, hanem nyitottak az új rendszerek bevezetésére, és felismerték az ipar 4.0 digitalizációs és automatizációs lehetőségeit. Élnek a munkaerő megtartását és a hatékonyságot elősegítő pályázati lehetőségekkel, folyamataikat elemezik, és szükség esetén átalakítják őket egy jobb végeredmény elérése érdekében.

Ilyen vállalkozás partnerünk, az Animátrix Kft. is, ahol már közel fél éve bevezették és aktívan használják a Crosssec Norma szoftvert, mellyel 66%-os adminisztrációs hatékonyságnövekedést értek el.

A bevezetésről és szoftveres átállásról részletes, ingyenesen letölthető esettanulmányt publikálunk, melyből kiderül, hogy milyen problémákra kerestek megoldást a könnyűipari vállalat tulajdonosai és dolgozói, valamint a pontos, munkaidőben és forintban megjelenő megtakarítás mértékét és felépítését is bemutatjuk. Sok vállalkozást megrettent az új bérezési folyamatok bevezetésével járó hatalmas adminisztrációs teher, és persze a változáshoz kapcsolódó ellenállás kezelése is. Ezekre is megoldást kínál a Crosssec Norma, mert átlátható, a munkatársak által is könnyen követhető elszámolásokat készít, és mindig naprakészen megmutatja a legfontosabb információkat.

A vezetőkkel és munkatársakkal folytatott beszélgetések, üzemlátogatások és interjúk alapján elkészített dokumentum megírásában nagy örömünket leltük, hiszen amellett hogy folyamatos visszacsatolást kapunk a termékünk való életben történő piaci felhasználásáról, az is egyértelműen beigazolódott, hogy a Norma jelentős mennyiségű munkaórát és pénzt takarít meg ügyfelünk számára, és megkönnyíti a cég mindennapi ügymenetét.

Esettanulmány ingyenes letöltése

Amennyiben felkeltették érdeklődését az esettanulmányban leírtak, próbálja ki a Norma ingyenes próbaverzióját! A Crosssec Norma teljes verziója regisztrációt követően 14 napig ingyenesen használható. Ha kérdése lenne a szoftverrel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a termék honlapján: https://norma.crosssec.com 

Regisztráció

Norma kipróbálása

Szerző:
Crosssec Solutions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram