Akiktől a Crosssec kék

Több írásunk és posztunk is született az elmúlt időszakban, amelyek betekintést engedtek a Crosssec Solutions mindennapjaiba. Írtunk arról, hogyan telnek nálunk a hétköznapok, hogy milyen dolgok fontosak a számunkra és hogy milyenek vagyunk mi csapatként.

Egy ideje gondolkozunk már azon, hogyan mutathatnánk be még jobban, hogy milyenek vagyunk mi #crosssecék, hogy milyen nálunk az élet, és hogyan dolgozunk nap mint nap a céljainkért. Szeretnénk, ha mások is látnák és tudnák, hogy van egy csapat Pécsen, amelyben a munkatársak szeretnek és akarnak dolgozni, ahol a nehéz helyzetekben is megtalálják a kapaszkodót egymásban.

Büszkék vagyunk arra, amit eddig a Crosssec-nél felépítettünk, képviselünk, és tudjuk, hogy bár sosem lehetünk eléggé „készen”, hogy mindig kell tanulunk és fejlődnünk, de ennek ellenére szeretnénk átadni abból a miliőből, ami körülvesz bennünket, abból az attitűdből, ami meghatározza a hozzáállásunkat.

Ezért úgy döntöttünk, hogy megkérjük a munkatársainkat, hogy mutassanak be egy-egy olyan történetet, amire büszkék, amit érdemesnek tartanak megosztani a nagyvilággal. Olyan írásokat kértünk tőlük, amit szívesen mesélnének el, mert ők is tanultak belőle és amiről azt gondolják, hogy inspirálni és motiválni tud másokat a nehéz helyzetekben. Karrierutakat, személyes és szakmai kihívásokat, szituációkat fogunk bemutatni, mely cikkek megírásakor fontosnak tartottuk a közösséghez való kapcsolódást, a belső hajtóerő feltárását.

crosssec gif

Célunk, hogy az írások segítségével megmutassuk a Crosssec mögött álló támogató, inspiráló vezetői hátteret, mely a szakmai oldalon túl a csapatunk emberi oldalával és fejlődésével is egyaránt törődik. Szeretnénk nem csak számokban és tényekben mesélni a Crosssec-ről, hanem személyes történetek által. A Crosssec életébe egy projektünk vagy döntésünk megmutatásával szeretnék bepillantást engedni, mert az átláthatóság és tudásmegosztás nálunk valóban fontosnak tartott értékek. Azért pedig, hogy a csapat folyamatosan magas szinten dolgozzon, mindig képezzük magunkat és a szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat boldogan osztjuk meg másokkal is.

Mi már nagyon izgatottan várjuk az írásokat, melyeket kéthetente itt, a blogunkon fogunk megjelentetni!

Kocsis Judit - Crosssec Blog
Szerző:
Kocsis Judit Anna
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram