Adventi készülődés

Gyerekkoromban gyakran volt havas a táj decemberben. Kis faluban éltünk, ahol sokszor sétáltunk a családommal a feldíszített házak között, gyönyörködtünk az izzókkal megvilágított ablakokban, a szépséges kerti fenyőkben. Közben a lábunk alatt ropogott a hó, csend volt és végtelen szeretet.

A mi házunkban is állt már a közösen díszített fa, főtt a halászlé, sült a sütemény, karácsony illat volt mindenhol. Kicsiny csengő jelezte, hogy az ajándékok is megérkeztek, amik mindig nekünk szóltak, nekünk készültek. Legcsodásabb ajándékom egy édesanyám által készített Barbi ház volt, amit 1 hónapon keresztül készített esténként, amikor mi már aludtunk.

Ezek azok az emlékek, amik segítenek az Adventben elcsendesedni, befelé figyelni, észrevenni a szükséget, a fájdalmat magunk körül. Megállni, hogy meglássam, hogy kinek készíthetek én is egy „Barbi házat”, kinek járulhatok hozzá legalább egy rövid időre az öröméhez. Mik azok a szalmaszálak, amikkel az adventi készülődésben kipárnázhatom a Kis Jézus bölcsőjét, amik majd melegen tartják a következő 1 évben a szívembe költöző szeretetet. Nem óriási ajándékcsomagokra, hatalmas összegekre gondolok, hanem a törődésre, a figyelmességre, a gondoskodásra, arra, amire a másiknak igazából szüksége van. 

Cégvezetőként feladatomnak érzem, hogy Édesanyám tanítását tovább vigyem, és a Crosssec Solutions lehetőségeihez mérten támogassa a környezetünkben élőket. A cég fejlődése, fejlesztése mellett legyen időnk arra is figyelni, hogy milyen problémák között élünk, mi az, amin mi is tudunk segíteni odafordulással, figyelmességgel, érző szívvel. Tettük ezt idén a Beteg Újszülöttekért Alapítványnak és a Gyermekmentő Alapítványnak történő adományozással, a Nevetnikék Alapítványnak vásárolt társasjátékokkal és az Ormánságban élő szegényebb családoknak történt ruha, játék és tartós élelmiszerek gyűjtésével.

 A fenti sorokkal szerettem volna személyesen is megköszönni az egész éves figyelmüket, megosztásokkal történő támogatásunkat, a vállalkozásunk népszerűsítését.

A teljes csapatunk nevében kívánok Önöknek és családjaiknak Boldog, Békés, Szeretetben és Élményekben gazdag Karácsonyt!

Jövőre találkozunk ♡

Rovat:
Nagy Eszter - Crosssec Blog
Szerző:
Nagy-Németh Eszter
Több, mint 10 éves kkv környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábban alkalmazottként, jelenleg tulajdonosként a folyamatoptimalizációban, és digitalizációban rejlő lehetőségeket tanulmányozza, alkalmazza. A hosszútávú, fenntartható, átlátható és gyakorlatban is alkalmazható megoldások elkötelezett híve.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram