background

A Crosssec szoftvereiben a modern technológia vívmányait a kényelmes és megbízható használattal ötvözzük.

Norma

ADATALAPÚ DÖNTÉSHOZATAL

A Norma segítségével tényadatokra alapozva tervezheti meg vállalata személyi jellegű ráfordításait, valamint átfogó és naprakész információkhoz juthat cége bérköltségéről.

Tovább

Üzleti tanácsadás

Adatvédelmi tanácsadás, DPO szolgáltatás, Teljesítménybér kialakítása és bevezetése, Szervezet- és folyamatfejlesztési tanácsadás

Szakértői csapatunk országos, cégspecifikus, gyakorlatközpontú tanácsadási szolgáltatásokat kínál, tapasztalt munkatársaink az operatív megvalósításban is részt vesznek. Életszerű, működtethető folyamatokat építünk fel, hogy vállalkozása továbbra is az értékteremtő folyamataira koncentrálhasson.

Tovább

GDPR megfelelés

már egyéni vállalkozóknak és mikrovállalkozásoknak is!

Az adatvédelmi rendeletnek való megfelelés kialakítása hosszadalmas és költséges folyamat lehet, azonban a Crosssec által kínált szolgáltatás segítségével már kisebb szervezetek (mikrovállalkozások, egyéni vállalkozók) számára is elérhető lehet. Megoldásunk gyors és költséghatékony, melynek segítségével Ön is biztosíthatja a megfelelő adatkezelési folyamatokat.

Tovább

Egyedi fejlesztés

KÖNNYŰIPARI SZOFTVER

Első, egyedi fejlesztésű termékünkkel partnerünk iparágspecifikus termeléstámogató, termékéletciklus és dokumentumkezelő igényeire nyújtunk szoftveres megoldást.