Amiért Anikó felel

  • Pénzügyi nyilvántartó rendszer működtetése
  • Bejövő-kimenő számlák feldolgozása
  • Pénzügyi kimutatások készítése, döntéstámogató riportok készítése és naprakészen tartása
  • Kapcsolattartás a beszállítókkal és partnerekkel
  • A kontrolling feladatok operatív támogatása
  • Több mint 5 év tapasztalat
    Több mint 5 év tapasztalat

Urszánné Tarr Anikó

Ügyvezetői asszisztens, Irodavezető

Irodavezetőként és pénzügyi munkatársként feladataim közé tartozik a Crosssec pénzügyeinek nyilvántartása, a gazdasági döntéshozatal riportokkal való támogatása, illetve a könyvelővel és egyéb szakmai szervezetekkel, vevőkkel, szállítókkal való kapcsolattartás. Felelős vagyok az iroda zökkenőmentes működéséért, továbbá adminisztratív támogatást nyújtok az ügyvezető és a szakmai vezetők részére. Gondoskodok a dokumentációk nyilvántartásáról, rendszerezéséről, illetve a működéshez szükséges eszközök beszerzéséről. A változatos és sokszínű feladatok mellett mégis a pénzügyi nyilvántartó rendszer működtetése az egyik kedvencem. Nagy odafigyelést, precizitást és alaposságot igényel, ami a mindennapi feladataimról is elmondható. 

 

A Crosssec folyamatos szakmai fejlődést biztosít, ami számomra nagyon fontos, mert motiválnak az új feladatok, szeretem a kihívásokat. Izgalommal és büszkeséggel tölt el, ha egy szervezet jól működik, a vezető elégedett, a projekt sikeres.

 

A felelősség és megfelelés okozta “terheket” délutánonként az edzőteremben vezetem le, hagyom ott és gyűjtök erőt. Több mint 25 éve a mindennapjaim része a sport, ami kitartóvá, teherbíróvá és igazi küzdővé tett. Hiszem, hogy munkavállalóként kamatoztathatom mindazt, amivé a sportnak köszönhetően lettem, szülőként pedig jó példát mutathatok 3 gyermekemnek. Kikapcsolódást a nagy családommal együtt töltött idő ad, feltöltődésben egy jó könyv segít.  

Anikó leggyakrabban velük dolgozik együtt