Amiért Anikó felel

  • Pénzügyi nyilvántartó rendszer működtetése
  • Bejövő-kimenő számlák feldolgozása
  • Pénzügyi kimutatások készítése, döntéstámogató riportok készítése és naprakészen tartása
  • Kapcsolattartás a beszállítókkal és partnerekkel
  • A kontrolling feladatok operatív támogatása
  • Több mint 5 év tapasztalat
    Több mint 5 év tapasztalat

Urszánné Tarr Anikó

Ügyvezetői asszisztens, Irodavezető

Asszisztenseként az ügyvezető napi munkájának operatív támogatása, a kiadott feladatok nyomon követése, összegzése, a kommunikációs és dokumentációs feladatok nyilvántartása tartozik főbb feladataim sorába

Emellett rám hárul a workshopok, egyéb rendezvények szervezése, a vállalat külső-belső tevékenységeinek támogatása, jegyzőkönyvezése. Irodavezetőként munkaügyi adminisztrációt támogató feladatokat, a pénzügyi és szerződéses nyilvántartó rendszer működtetését, zárások előkészítését, koordinálását is ellátom.

 

Felelős vagyok az iroda zökkenőmentes működéséért, gondoskodom az ehhez szükséges eszközök beszerzéséről is. A folyamatos kapcsolattartás is elengedhetetlen a partnerekkel, könyvelővel és egyéb szakmai szervezetekkel.

Célom, hogy hozzájáruljak a szervezet eredményes működéséhez, a tulajdonos-ügyvezető és a partnerek elégedettségéhez, a projektek sikerességéhez. A Crosssec folyamatos szakmai fejlődést garantál, izgalommal töltenek el a kihívások, szeretek új folyamatokat megismerni.

 

Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm. Az egészségtudatosság és a sport központi szerepet játszik az életemben, hiszem, hogy ennek köszönhetően váltam kitartóbbá, teherbíróbbá.

Anikó leggyakrabban velük dolgozik együtt