Amiért Ivett felel

  • Adatvédelmi átvilágítás, felmérések, interjúk és tanácsadás
  • Belső adatvédelmi rendszer felügyelete, frissítése
  • Adatvédelmi szabályozás naprakész ismerete: jogszabályok, állásfoglalások, hírek, információk
  • A szervezet működését érintő egyéb jogszabályi rendelkezések, változások nyomon követése
  • Képzéseken, konferenciákon való részvétel, ezzel összefüggésben közös tudástár folyamatos bővítése
  • Adatvédelmi Tisztviselő Képzés (DPO)
    Adatvédelmi Tisztviselő Képzés (DPO)

Dr. Káldi Ivett

Adatvédelmi tanácsadó

Adatvédelmi tanácsadói munkám során legfőbb feladataim közé tartozik Ügyfeleink működési folyamatainak alapos felmérése, majd ezt követően egy olyan adatkezelési rendszer kiépítése, amely maradéktalanul megfelel az európai általános adatvédelmi rendeletnek, a GDPR-nak.

 

Az adatvédelmi tanácsadás, illetve maga az adatvédelmi szabályozás is összetett rendszer, melynek egyik fontos alappillére a jogi háttér kellő ismerete. Jogász végzettségemnek köszönhetően az adatkezeléssel és adatvédelemmel kapcsolatos folyamatokat jogi szemszögből is szemlélhetem, segítve ezzel a tanácsadás kiteljesedését.

 

Az információbiztonságra és az üzleti folyamatok szervezésére – amelyek elengedhetetlenek egy adatvédelmi szempontból jól működő szervezet életében – , a Crosssec nagy hangsúlyt fektet, engem pedig igazi kihívások elé állít. Kollégáimmal közösen arra törekszünk, hogy tanácsadói munkánk mindkét fél megelégedésére szolgáljon, a pontosság, a naprakészség és precizitás jegyében.

 

Adatvédelmi tisztviselőként (DPO) és hamarosan szakvizsgázott jogászként örömmel tölt el, hogy egy olyan munkahelyen tölthetem mindennapjaimat, ahol a szakmaiság és a barátias légkör kéz a kézben jár.

 

Szabadidőmet szívesen töltöm kirándulással, jógázással, a baráti és családi találkozások igazi feltöltődéssel

Ivett leggyakrabban velük dolgozik együtt