Amiért Katalin felel

  • Ügyfelek és felhasználók kérdéseinek megválaszolása telefonon és e-mailen
  • Ügyfélszolgálati rendszer kezelése, hibajegyek megfelelő priorizálása
  • Bejelentések megoldása vagy szükség esetén továbbítása a társosztályok felé
  • Norma Kézikönyv felépítése, szerkesztése, aktualizálása
  • GYIK kialakítása, bővítése, karbantartása
  • Értékesítési folyamatok támogatása, oktatások tartása
  • Több mint 6 év tapasztalat
    Több mint 6 év tapasztalat

Budai Katalin

Ügyféltámogató munkatárs

Ügyféltámogató munkatársként alapvető feladatom a Norma felhasználók részéről feltett kérdések megválaszolása, illetve a felmerülő problémákra kielégítő megoldás nyújtása a lehető legrövidebb időn belül. Ebben nagy segítségemre van a korábban klasszikus ügyfélszolgálatosként szerzett több mint 6 évi gyakorlatom.
Munkám során fontos, hogy a szoftver működésével, használatával kapcsolatosan felmerült hibákat, bejelentéseket megfelelően kezeljem, dokumentáljam, és priorizáljam, mivel ezáltal a szoftverfejlesztők esetleges hibajavítási munkáit is támogatom, valamint a lehetséges fejlesztési lehetőségeket is elősegítem. A korábban hasonló területen történt tapasztalatszerzésem elengedhetetlen volt a Norma funkcióinak és összetett folyamatainak alapos megismeréséhez.

 

Napjaimat a felhasználók részéről érkező bejelentések sokszínűsége, és azok lehetséges megoldásai teszik változatossá, továbbá külön öröm számomra, hogy a Crosssecnél még eredeti pedagógiai végzettségemet is tudom kamatoztatni az oktatási anyagok összeállítása, a Norma Kézikönyv és GYIK szerkesztése révén. A környezetet ezekhez egy rendkívül befogadó és pozitív hozzáállású, mindig megoldásokra törekvő csapat biztosítja.

Katalin leggyakrabban velük dolgozik együtt