Teljesítménybér kisokos II. - Letölthető segédanyag

Teljesítménybér kisokos II. – A darabbér bevezetésének lépései

Ahogy füzetünk első részét, ugyanúgy Teljesítménybér Kisokos II. című kiadványunkat is megújítottuk, frissített adatokkal, elemzésekkel, ábrákkal színesítettük, és természetesen külsőleg is a bevezető rész új, még áttekinthetőbb formavilágához igazítottuk.

Online füzetünk a teljesítmény alapú bérezés egyik típusa, a darabbér bevezetéséhez ad segítséget. Az olvasottak felhasználásával azonban nem csupán a bérköltségek optimalizálhatók, de növekedhet a termelékenység és a vállalat versenyképessége is.

Rámutatunk, hogy a teljesítménybér bevezetésével és tudatos alkalmazásával lehetőség nyílik arra, hogy csak a tényleges termelés után fizessünk munkabért, és jobb teljesítményre ösztönözzük dolgozóinkat.

Bevezetésének első és legfontosabb lépése, hogy céljaink világosak legyenek, mivel stratégiánkat is ennek megfelelően tudjuk felépíteni. Fontos, hogy elköteleződjünk a változás mellett, és a döntést követően alaposan megtervezzük saját, cégspecifikus teljesítménybér-rendszerünket.

A tervezés után megfogalmazunk 11 megfontolandó tanácsot, amelyek segítenek a teljesítménybérezésre történő átállás során. Bemutatjuk a szoftveres támogatás – ideálisan a Crosssec Norma – előnyeit is, ami azért fontos, mert a cégek a ma is sokszor időt rablóan és biztonsági kockázatokat is rejtően papír alapon, vagy több táblázatból álló exceles formátumban kezelik termelési és béradataikat.

Bízunk benne, hogy megújult kiadványunk most még inkább olyan gyakorlati útmutatóként szolgál a tudatos cégvezetők számára, amely bármikor hasznos segítségül hívható az új bérezési forma bevezetésekor.

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni a díjmentesen letölthető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram