Teljesítménybér kisokos I. - Letölthető segédanyag

Teljesítménybér kisokos I. – Tények és tévhitek a teljesítménybérről

Lassan öt esztendeje, hogy a teljesítménybérezés szélesebb körű megismertetése, bevezetési lehetőségei, előnyei bemutatása céljával elkészítettük Teljesítménybér Kisokos című, kétrészes, díjmentesen letölthető segédanyagunkat. Öt év önmagában is megérlelné egy ilyen kiadvány frissítésének igényét, a pandémia által felforgatott világ azonban gazdasági téren is új kihívások elé állította a cégvezetőket. Füzetünket ezért kívül-belül megújítottuk, a hivatkozott elemzéseket, adatokat, ábrákat aktualizáltuk; az átdolgozott tartalom mellett pedig még áttekinthetőbb arculatot is adtunk nekik.

Az alapjain azonban nem változtattunk. Első részében szakértőink a tények mellett gyakran felmerülő tévhiteket ismertetik, átfogó képet adnak ipari helyzetünkről, megvizsgálják, miért van hazánkban is létjogosultsága a teljesítménybérezésnek.

Amelynek gyorsabb, szélesebb körű elterjedését az információhiány, a bonyolult jogszabályi háttér, vagy különben tisztázásra váró előítéletek is lassíthatják; pedig alkalmazásából számos módon profitálhat a cég.

Előnyei többek között:

  • Magasabb termelékenység, növelhető versenyképesség;
  • Optimalizálható bérköltség, igazságosabb bérezés;
  • Motiváció, növekvő elkötelezettség;
  • Áthidalhatja a különbségeket a szakképzett és szakképzetlen dolgozók között.

Az anyagot olyan, tudatosan tervező vezetők számára készítettük, akik hajlandóak fejleszteni vállalkozásukat, költségeik optimalizálásának lehetőségét pedig nem a létszámcsökkentésben látják, hanem nyitottak új rendszerek megismerésére, bevezetésére.

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni a díjmentesen letölthető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram