Információbiztonsági kézikönyv KKV-k számára - Letölthető segédanyag

Információbiztonsági kézikönyv KKV-k számára

Cégünk Információbiztonsági megbízottja összeállított egy olyan 20 oldalas, ingyenesen letölthető kézikönyvet, melyben a KKV cégvezetők és rendszergazdák számára fogalmazunk meg kiindulási alapnak használható biztonságtechnikai ajánlásokat.

A 17 témakört – többek közt az emberi erőforrások, számítógépek, munkaállomások, partnerek, adatfeldolgozók, GDPR, működésfolytonosság, kockázatértékelés – tárgyaló dokumentum egy 30 pontból álló ellenőrzőlistát is tartalmaz, melyben a kézikönyv olvasása közben azonnal jelölhetők a végrehajtandó feladatok.

IBIR megbízottunk a való életből származó tapasztalat és példák segítségével mutatja be azokat az információbiztonsági folyamatokat és lehetséges kockázatokat, melyek jellemzően előfordulhatnak egy kis- és közepes vállalkozás működése során.

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni a díjmentesen letölthető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram