Információbiztonsági kézikönyv KKV-k számára

Cégünk Információbiztonsági megbízottja összeállított egy olyan 20 oldalas, ingyenesen letölthető kézikönyvet, melyben a KKV cégvezetők és rendszergazdák számára fogalmazunk meg kiindulási alapnak használható biztonságtechnikai ajánlásokat.

 

A 17 témakört – többek közt az emberi erőforrások, számítógépek, munkaállomások, partnerek, adatfeldolgozók, GDPR, működésfolytonosság a kockázatértékelés – tárgyaló dokumentum egy 30 pontból álló ellenőrzőlistát is tartalmaz, melyben a kézikönyv olvasása közben azonnal jelölhetők a végrehajtandó feladatok.

 

IBIR megbízottunk a való életből származó tapasztalat és példák segítségével mutatja be azokat az információbiztonsági folyamatokat és lehetséges kockázatokat, melyek jellemzően előfordulhatnak egy kis- és közepes vállalkozás működése során.

 

A kézikönyv letöltésével Ön jogosulttá válik egy 20%-os kedvezményt biztosító kuponkódra, melyek a https://gdpr.crosssec.com webáruházban használhat fel 2018.07.26-ig. A kuponkód a letöltőlinket tartalmazó rendszerüzenettel együtt kerül kiküldésre.

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az ingyenesen letölhető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezlési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.