Amiért Milán felel

  • Kapcsolattartás új megrendelőinkkel, ügyfélmenedzsment
  • Norma szoftverünk bevezetésében, alkalmazásában nyújtott támogatás
  • Vevőink elégedettségének magas szinten tartása
  • Az ügyfelektől származó információk továbbítsa a kollégáknak, elősegítve a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlődését
  • A hatékonyan és egészségesen működő vállalatok számának növelése az egészségfejlesztési ismeretek széles körben történő terjesztése által

Hatházi Milán

Norma Üzleti Tanácsadó

Üzleti tanácsadóként a legfőbb feladatom, hogy minél több vállalkozás megismerje és használja a Crosssec Normát. Fontosnak tartom az ügyfelek igényeinek minél alaposabb feltérképezését, hiszen ezáltal tudnunk valós problémákra valós megoldásokat szállítani.

 

Szeretek rendszereket és folyamatokat létrehozni, meglévőket megismerni és alakítani. Hiszem, hogy a formális keretek megteremtése az alapja a teljesítmény mérhetővé tételének, aminek fókuszában teljesítmény mögött álló ember áll.

 

Meggyőződésem, hogy csak motivált, elégedett, egészségre törekvő emberek alkothatnak egészségesen működő, hatékony szervezeteket.

Dolgoztam értékesítőként multinacionális vállalatnál, vezettem szakmai munkát uniós projektekben, vezetői tapasztalatot szereztem a gazdasági és önkormányzati szektorban is. Szabadidőmet legszívesebben a családommal töltöm. Hobbim a sport és a tanulás.

Milán leggyakrabban velük dolgozik együtt