Amiért Krisztián felel

  • Crosssec Norma új felhasználóinak támogatása és oktatása
  • Crosssec Norma vállalati bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás
  • Szervezetek belső folyamatainak elemzése és optimalizálása
  • Termékfejlesztési javaslatok kidolgozása és bevezetésük támogatása
  • Több mint 10 év tapasztalat
    Több mint 10 év tapasztalat
  • Folyamatmérnök képzés
    Folyamatmérnök képzés

Haga Krisztián

Üzleti tanácsadó

A Crosssec csapatában töltött hétköznapok szinte mindegyike meggyőz arról, hogy az új megközelítések felé nyitott, progresszív vállalatvezetési szemléletmód nem csupán lehetőség, hanem meghatározó jelentőségű fundamentum egy, a minőség iránt hosszú távon elkötelezett szervezet működésében.

 

Korábbi, jellemzően külföldön szerzett munkatapasztalataim során nem csak nagyobb, nemzetközi struktúrák belső működését volt szerencsém közelebbről megismerni, de kisebb, családi vállalkozások hétköznapjaiba is sikerült betekintést nyernem. A Crosssec keretei között végzett munkám során e tapasztalatok egyrészt igen hasznosnak bizonyulnak, hiszen lehetőséget adnak a néha egymástól igen távoli perspektívák sajátosságainak megértésében. Ugyanakkor gyakran új megvilágításba is kerülnek, hiszen tanácsadói tevékenységemen túl olyan belső feladatok megoldásában is részt veszek, amelyek – például a folyamat-, és projektmenedzsment fogalmi eszköztárának bevezetése révén – képesek át- és beláthatóvá tenni eddig kevésbé körvonalazott részleteket.

 

Legyen szó akár a Norma felhasználóinak támogatásáról, akár egy szoftver bevezetésének előkészítéséről, ebben a csapatban minden esetben számíthatok a részletek iránti fogékonyságra, és az átlagos megoldásokon messze túlmutató igényességre.

Krisztián leggyakrabban velük dolgozik együtt