A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Csapatunk

Ahhoz, hogy egy biztonságosabb digitális világban dolgozhassunk rengeteg odafigyelésre van szükség. Ezt csak egy olyan csapattal lehet elérni, akik a legjobbak abban amit csinálnak.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Crosssec Solutions csapatát nem csak szakemberek, hanem barátok alkotják. Fontosnak tartjuk, hogy a közös sikereket egymást segítve érjük el. Ez különböztet meg minket egy átlagos csapattól és motivál minket arra, hogy elérhetővé tegyük a kényelmes és biztonságos digitális világot egy időtálló szolgáltatásban

 • „László a Crosssec Solutions megálmodója, és a biztonságosabb digitális világ úttörője. Ha nem a világ jobbá tételén tevékenykedik, akkor vitorlázás közben töltődik fel az újabb kihívásokra.”

  Sabján László

  Chief Executive Officer

 • „Tamás a hős, akinek köszönhető, hogy a Crosssec termékei biztonságosak és legfrissebb technológiai háttérrel rendelkeznek. Egy igazi digitális mindenevő, aki az internet szubkultúráiba vezet szafari túrákat.”

  Hetesi Tamás

  Chief Technology Officer

 • „Eszter a támogató, aki abban segít, hogy a Crosssec növekedése elé semmilyen akadály ne gördüljön. Az álom, a technológiai és pénzügyi feltételek, illetve a szervezeti felépítés közös halmazán dolgozik, hogy mihamarabb „Crosssec kék” lehessen a világ. Szabadidejében süt, főz és sokat utazik.”

  Sabján Eszter

  Chief Business Developement Officer

 • „Marcell munkájának köszönhető, hogy a Crosssec közössége tudatosabban és biztonságosan használja az internetet. Amikor nem információt dolgoz fel, akkor a konyhaművészetben merül mélyre.”

  Kovács Marcell

  Experienced Marketing Referent

 • „Balázs az, aki miatt minden a legnagyobb rendben van a Crosssec-nél. Alapos szemmel felügyeli a munkafolyamatokat, az irodán kívül pedig a grillen a húsokat. Emellett saját sörfőzdéjével kísérletezik.”

  Czinege Balázs

  Controller

 • „Lilla feladata, hogy csapatunk folyamatosan bővüljön, minden munkaügyi és minőségirányítási folyamat rendben legyen, továbbá mindenki aszerint végezze a feladatait. Szabadidejében szeret fotózni és kreatív dolgokkal foglalkozni.”

  Mátyus Lilla

  Szervezetirányítási elemző

 • „Tamás felel azért, hogy a mobil platformokon biztonságosan és a legjobb teljesítménnyel fussanak az applikációink. Szeret aktívan pihenni, a vitorlázás és a röplabda mellett még szakít időt a robotikára is.”

  Storcz Tamás

  Senior Developer

 • „István felel azért, hogy a termékeink a specifikációkban leírtak szerint működjenek. Szabadidejében az e-sportok szurkolói táborában épít közösséget.”

  Beregszászi István

  Senior Developer

 • „Krisztián felel azért, hogy a Crosssec alkalmazásai élményt nyújtsanak a felhasználóinknak. Szabadidejében skandináv filmekkel és fotózással hoz új színt a napjainkba.”

  Kiss Krisztián

  Senior UX / UI Designer

 • „András feladata, hogy az alkalmazásainkban minden a helyén legyen. Kedvenc sportja a síelés, ezért amint lehetősége akad, rögtön sílécet ragad.”

  László András

  Experienced Developer

 • „Norbert a kapocs a szervereink és a kliensek közötti kommunikációban. Szabadidejében olvasással piheni ki a különböző architektúrák összekapcsolásának kihívásait.”

  Schvoy Norbert

  Experienced Developer

 • „Ákosnak köszönhető, hogy online kommunikációs eszközeink a legmodernebb megoldásokat tudják magukénak. Szabadidejében abszolút hallásának köszönhetően, egy szál gitárral varázsolja el a közönségét.”

  Zsidó Ákos

  Frontend Developer

 • „Timi felel azért, hogy az mobilos alkalmazásaink kézbe vehetőek legyenek. A programozás mellett még marad ideje a hegedű- vagy éppen a harcművészetben fejlesztenie önmagát.”

  Fekete Tímea

  Junior Developer

 • „Patrik a mobil fejlesztők fiatal hőse, aki az Android applikációk finomításán dolgozik. Kikapcsolódásként filmes és zenei kultúrában válik mindenki számára verhetetlen ellenféllé.”

  Patassy Patrik

  Junior Developer

 • A marketing csapat tagjaként Judit feladata, hogy a Crosssec márka minél szélesebb körben ismert legyen. Amikor nem a legújabb marketing praktikáknak hódol, akkor - lelkes utazóként - a térképet bújja és a következő kirándulását tervezi.

  Kocsis Judit Anna

  Junior Brand Manager

 • „Gergely feladata, hogy a marketing csapat széles látókörrel rendelkezzen. Egy igazi kíváncsi személyiség, akit a hirdetések mellett a fotográfia köt le igazán.”

  Kisfali Gergely

  Marketing Trainee

Nálunk ilyen az élet

Szeretjük rendben tartani magunk körül a munkát. A feladatokat feladatkezelőben vezetjük, minden fontos infót pedig az online tudástárakból érünk el. Reggelente megbeszéljük a napi célokat, utána pedig megnézzük, hogy ezeket hogy érjük el. Péntekenként olykor közös főzéssel ünnepeljük meg a heti sikereket, ha pedig úgy alakul, akkor nem is hagyjuk abba az ünneplést. Modern, jól felszerelt irodával és olyan kollégákkal várunk, akik szeretnek időtálló dolgokat alkotni.

Nyitottak vagyunk - néha túlságosan is - az online világ minden időrabló remekére, egy kiadós Guitar Hero hangversenyre és minden olyan programra, ami még jobban összehozza a csapatunkat, de ami igazán összeköt minket, az a minőség iránti szenvedélyünk.