Hogyan könnyítsük meg a munkavállalóink számára a teljesítménybér bevezetését

Jelen kézikönyvet a teljesítménybérezést alkalmazó vállalatok vezetőinek készítettük azzal a céllal, hogy értékes és alkalmazható tanácsokat nyújtsunk a teljesítménybér bevezetése során felmerülő kihívások kezeléséhez.
Tudjuk, hogy az emberek többsége nem szereti a változást, és nehezen alkalmazkodik az új körülményekhez. Különösen, ha az átalakulást hátrányosnak érzékelik. A teljesítménybérezés sokakban rossz érzéseket kelthet, hiszen a változás többek között a jövedelmüket is befolyásolhatja. Az alábbiakban bemutatjuk a változások mögött rejlő pszichológiai válaszreakciókat, hogy a vezetők még jobban megérthessék a munkavállalók kérdéseinek, félelmeinek okát.

 

Kiskönyvünkben olyan javaslatokat vázolunk fel, amelyek az egyoldalú megközelítésből fakadó tévhitekkel és szituációkkal kapcsolatban is praktikus segítséget jelentenek, valamint támogatják az új bérezési formára történő átállás folyamatát és annak utókövetését. Éppen ezért gyűjtöttük össze azokat a nélkülözhetetlen lépéseket, a munkavállalók gyakori kérdéseit, tévhiteket és szituációkat, amelyekre Ön előre felkészülhet, azonnal megoldási javaslattal élhet vagy amelyeket el is kerülhet.

 

Jelen kézikönyv a Crosssec Solutions kollektív tudásán és saját, valamint partnereink tapasztalatain alapszik. Ha Ön is megosztana velünk hasonló szituációkat, tapasztalatokat, amelyekkel más vállalkozások számára is megkönnyíthetjük az átállást a teljesítménybérezésre, keressen bennünket bizalommal!

Letöltöm

Letöltés

Ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az ingyenesen letölthető segédanyagot, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzet segítségével jelezze, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató és az E-book letöltéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  szerint kezeli az adatait, és időnként levelet küld az Ön számára. Köszönjük.