Ügyféltámogató munkatárs

Leendő munkatársunk feladata a termék tökéletes ismerete és ügyfeleink maximális támogatása. Új csapattagunk türelmes, ügyfélcentrikus és elkötelezett híve a minőségi szolgáltatásnyújtásnak.

A pozícióról bővebben

 

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink folyamatos és magas színvonalú támogatást kapjanak a szoftverünk bevezetése és használata során. Ez lesz leendő munkatársunk hozzáadott értéke a Crosssec Norma alkalmazás működésének és üzleti hátterének teljeskörű megismerését, és a kulcsfelhasználói tapasztalat megszerzését követően. Részt vesz betanításokon, megfigyeli a felhasználók kérdéseit és a problémák megoldását, mely az oktatások után az Ő feladata is lesz. A felhasználók kérdéseire mielőbb kielégítő megoldást kell nyújtani, kérdéseikre választ adni telefonon, vagy e-mailben.

 

 

A Crosssec Norma egy bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató webalkalmazás, mely folyamatos bővítés, fejlesztés alatt áll. Ezért leendő munkatársunk feladata lesz az is, hogy naprakészen kövesse az új fejlesztéseket, rendszeresen egyeztessen a tanácsadó és a fejlesztő kollégákkal, illetve az ügyfelek által javasolt vagy kért módosításokat dokumentálja.

 

A felmerült kérdéseket, bejelentéseket rögzíti, kezeli és priorizálja a beérkező hibajegyeket, működteti az ügyféltámogató szoftvert, riportokat készít. Az első szintű problémákat megoldja, szükség esetén továbbítja a társosztályok felé.  A gyakran előforduló esetekre szolgáló megoldásokat nyilvántartja a belső tudástárban (GYIK karbantartása, előkészítése).

 

A munkavégzés helye: Pécs

 

 

Amiben a fair, tiszta bérezésen túl részesülni fog

 

Leendő munkatársunkat belső és külső szakértői csapat fogja támogatni.  Hisszük, hogy a szervezet sikeréhez az egyéni eredményeken keresztül vezet az út, amihez viszont elengedhetetlen a jó közérzet, a magas fizikai és szellemi teljesítőképesség. Vállalati szinten a legfontosabb a kétirányú, nyílt és őszinte kommunikáció, ami elfogadó és támogató légkört teremt, amelyben a felmerülő problémák kezelhetővé válnak. Igyekszünk megtalálni a munkatársainkban rejlő tehetséget, és támogatni, hogy ebben minél jobban kiteljesedjenek. A munkakörhöz kapcsolódó szakmai ismeretek elsajátításához képzési tervet készítünk, kötelező és szükséges ismeretek elsajátítását munkaidőben, munkáltatói finanszírozással támogatjuk. A Crosssec értékei között megfogalmazott folyamatos fejlődés és fejlesztés céljaként negyedéves értékeléseket tartunk, melyen őszinte visszajelzések keretében vizsgáljuk meg, hogy a stratégiai célok felé tartunk-e. Pécsi irodánkban ergonomikus munkaállomásaink nagy asztalokkal, kényelmes székekkel és dupla monitorral rendelkeznek, modern munkakörnyezetünkben vidám, intelligens, összetartó munkatársak dolgoznak együtt. Csapatépítő tevékenységeinket szervezett keretek között valósítjuk meg.

A Crosssec csapatában természetesen mindannyian pontosan azt a bért keressük, amelyre be is vagyunk jelentve.

 

Főbb feladatok

 

 • Mély termékismeret elsajátítása és naprakészen tartása
 • Ügyfelek és felhasználók kérdéseinek megválaszolása telefonon és emailben
 • Felhasználói visszajelzések dokumentálása
 • Bejelentések és hibajegyek felvétele, ügyfélszolgálati rendszer kezelése
 • Beérkező hibajegyek osztályozása, priorizálása és kezelése
 • Első szintű problémák megoldása
 • Magasabb szintű problémák továbbítása a társosztályok felé
 • Ügyfélszolgálati riportok készítése
 • Belső tudástár és GYIK építése és karbantartása

Fontos szempontok, melyeket figyelembe veszünk a kiválasztás során

 

 • 3-5 év releváns munkatapasztalat
 • Szoftverek iránti érdeklődés
 • Szoftverfelhasználói tapasztalat – új szoftverek betanulásában és használatában szerzett rutin
 • Tudás átadásra való alkalmasság akár telefonon vagy írásban is (távoli segítségnyújtás)
 • Egyértelmű és világos kommunikáció, magas szintű helyesírási készség
 • Precizitás, elkötelezettség a minőségi szolgáltatások iránt
 • Alkalmazkodó készség, segítőkész és türelmes jellem
 • Problémamegoldó és proaktív hozzáállás
 • Az internet és a szoftverek használata során szükséges angol nyelv ismerete

 

Az alábbi jellemzők előnyt jelentenek a kiválasztás során

 

 • Felsőfokú tanulmányok (elsősorban gazdasági)
 • Termelési és munkaügyi adminisztrációhoz kapcsolódó szoftverhasználói tapasztalat
 • Panaszkezelési tapasztalat

 

Ha felkeltette érdeklődését a munkakör, és szívesen dolgozna velünk, akkor a lenti űrlap kitöltésével, önéletrajza és motivációs levele elküldésével nyújthatja be jelentkezését.

 

Amennyiben az állással kapcsolatban kérdése van, írjon bátran:jobs@crosssec.com

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési téjékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.