Szoftverfejlesztő

A Crosssec Solutions csapata olyan SZOFTVERFEJLESZTŐ munkatársat keres, aki elkötelezett a kódminőség iránt, ismer főbb webes programnyelveket (PHP, JavaScript, SQL), MVC (Model-View-Controller) szemléletmódú, jártas fejlesztési és egyéb támogató eszközök használatában (pl.: GitLab), ismeri a szakmai angol nyelvet. Számunkra fontos, hogy nem konkrét technológiát ismerő programozót, hanem érett, tanulékony, jó (szak)embert keresünk.

Az együttműködés tekintetében nyitottak és rugalmasak vagyunk, nem feltétlenül teljes munkaidőben és alkalmazotti létben gondolkodunk.  Várjuk jelentkezésedet akkor is, ha a távmunkát, home office-t preferálod, illetve amennyiben a munkahetednek csak egy részét szeretnéd izgalmas feladatokkal lekötni.

 

Milyen technológiákkal dolgozunk?

Érdeklődési területünket jellemzik a következő technológiák/eszközök: PHP 7, Symfony, React, Doctrine, PostgreSQL. (Természetesen nem elvárt az összes ismerete!)

 

 

Mit fejlesztünk? A Crosssec Norma-ról dióhéjban

A csapat a Norma elnevezésű, bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató SaaS webalkalmazás fejlesztésén dolgozik. A Crosssec Normában jelenleg mintegy 10 000 munkavállaló adatait rögzítik országszerte.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szemantikailag helyes döntésekre, a hosszú távon karbantartható architektúrára, mert feltett szándékunk még hosszú évekig bővíteni és támogatni a szoftvert. A fejlesztők azzal együtt találkozhatnak érdekes szakmai kihívásokkal, hogy a projekten utánuk érkezőknek kibogozhatatlan spagettikódot kellene hagyniuk. Ebben jó alapot ad, hogy a vezetők számára a ‘technikai adósság’ nem egy időhúzást jelző szitokszó, hanem a kompromisszumokon nyugvó közös munka mellékterméke, ami odafigyelést érdemel.

 

 

Hogyan dolgozunk?

  • Célunk, hogy a fejlesztőink megismerhessék és megérthessék az üzleti és végfelhasználói szándékot. Nem akarunk vakon leprogramozni véget nem érő kívánságlistát, hanem igyekszünk megtalálni a partner fájdalompontját, majd azt szoftverrel enyhíteni.
  • A fejlesztési munkákat így alapos gondolkodás, munkaszervezés, workshop előzi meg, és nem tévesztjük szem elől a kényelmi és architekturális szempontokat sem. Olyan projektet szeretnénk, amihez évek múlva sem kellemetlen hozzáérni.
  • Az eredményes programozáshoz nélkülözhetetlen tanulás a munkahelyen töltött idő szerves része. A feladathoz kellő új technológiák, business folyamatok, egymás kódsorainak, stb. elsajátítására energiát fordítunk.
  • Nem követünk azonban nagybetűs munkaszervezési filozófiákat. Az agilis és más módszertanokból annyit emelünk be a mindennapjainkba, amit előnyösnek érzünk, és ennek a formálásában számítunk a munkatársak észrevételeire.
  • A felmerülő hibákat tartósan kívánjuk javítani, mert a tűzoltás kimeríti a lelkesedést, és szerintünk nincs helye a napi rutinban.

 

 

Amiben a fair, tiszta bérezésen túl részesülni fogsz

Leendő munkatársunkat belső szakértői csapat támogatja. Szervezeti szinten stabil hátteret kínálunk.  Ergonomikus munkaállomásaink nagy asztalokkal, kényelmes székekkel és dupla monitorral rendelkeznek. Rendszeresen szervezünk csapatépítő tevékenységeket. A Crosssec csapatában természetesen azt a bért keressük, amelyre be is vagyunk jelentve.

 

 

A Crosssec-ről dióhéjban

6 éve azért alapítottuk a Crosssec Solutions-t, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak kínáljunk olyan szolgáltatásokat és SaaS termékeket, melyek segítségével átláthatóbbá, hatékonyabbá, egyszerűbbé tehetik a saját munkafolyamataikat és fenntarthatóbbá a működésüket. Szeretnénk, ha a cégek nem szükséges rosszként, hanem céljaik elérését támogató eszközként gondolnának az automatizációra, digitalizációra és a bennük rejlő lehetőségekre.

 

 

Jelentkezés módja:

  1. Elsőként ezen a GitLab linken található feladatot oldd meg: https://gist.github.com/laszloandras/47ea3daf9590efc3711cd158a5b25513

 

  1. Ezt követően itt jelentkezz, ne felejtsd el csatolni az önéletrajzod, a megoldáshoz kapcsolódó repository linkjét pedig másold a megjegyzés mezőbe!

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.