Szenior szoftverfejlesztő – SQL Developer

A te nyugalmad megzavarására is alkalmas a ciklussal előidézett N+1 lekérdezés, vagy egy kombinatorikai robbanású keresztszorzat?

Szenior szoftverfejlesztő munkatársként meglévő SQL Developer tapasztalatoddal nálunk olyan szoftverfejlesztőkkel dolgozhatsz együtt, akik nem félnek elhagyni az ORM nyújtotta csalfa kényelmet, mert az adatbázisszerverre nem tárolóvödörként, hanem első osztályú, hasznosan programozható résztvevőként tekintenek. A teendőid között megjelenne összetett üzleti követelmények relációs problémákra fordítása és teljesítményoptimális kivitelezése, már futó lekérdezések alapján az indexek és query planek vizsgálata is.

Munkádat végezheted kényelmes pécsi irodánkban, vagy akár távmunkában is, függetlenül attól, hogy hol laksz.

 

Érdeklődési területünket jellemzik a következő technológiák/eszközök: PostgreSQL (window functions, common table expressions, system tables); Doctrine (ORM & migrations); DBeaver; Symfony.

 

Mit fejlesztünk? A Crosssec Norma-ról dióhéjban

A csapat a Norma elnevezésű, bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató SaaS webalkalmazás fejlesztésén dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a szemantikailag helyes döntésekre, a hosszú távon karbantartható architektúrára, mert feltett szándékunk még hosszú évekig bővíteni és támogatni a szoftvert. A fejlesztők azzal együtt találkozhatnak érdekes szakmai kihívásokkal, hogy a projekten utánuk érkezőknek kibogozhatatlan spagettikódot kellene hagyniuk. Ebben jó alapot ad, hogy a vezetők számára a ‘technikai adósság’ nem egy időhúzást jelző szitokszó, hanem a kompromisszumokon nyugvó közös munka mellékterméke, ami odafigyelést érdemel.

 

Amiben a fair, tiszta bérezésen túl részesülni fogsz

Leendő munkatársunkat belső és külső szakértői csapat fogja támogatni. Szervezeti szinten pedig stabil hátteret, karrierlehetőséget kínálunk. Kollégáink számára a kötelező és szükséges ismeretek elsajátítását munkaidőben, munkáltatói finanszírozással támogatjuk. A Crosssec értékei között megfogalmazott folyamatos fejlődés és fejlesztés céljaként negyedéves értékeléseket tartunk, melyen őszinte visszajelzések keretében vizsgáljuk meg, hogy a stratégiai célok felé tartunk-e. Ergonomikus munkaállomásaink nagy asztalokkal, kényelmes székekkel és dupla monitorral rendelkeznek, modern munkakörnyezetünkben vidám, intelligens, összetartó munkatársak dolgoznak együtt. Csapatépítő tevékenységeinket (kolbásztöltés, bográcsozás, túrázás) szervezett keretek között valósítjuk meg.

A Crosssec csapatában természetesen mindannyian pontosan azt a bért keressük, amelyre be is vagyunk jelentve.

 

Kik vagyunk? A Crosssec-ről dióhéjban

4 éve azért alapítottuk a Crosssec Solutions-t, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak kínáljunk olyan szolgáltatásokat és SaaS termékeket, melyek segítségével átláthatóbbá, hatékonyabbá, egyszerűbbé tehetik a saját munkafolyamataikat és fenntarthatóbbá a működésüket. Szeretnénk, ha a cégek nem szükséges rosszként, hanem céljaik elérését támogató eszközként gondolnának az automatizációra, digitalizációra és a bennük rejlő lehetőségekre.

 

SZÁMUNKRA FONTOS, hogy nem konkrét technológiát ismerő programozót, hanem érett, tanulékony, jó (szak)embert keresünk, aki

 

  • Felsőfokú informatikai végzettséggel és legalább 3 év releváns szakmai tapasztalattal bír
  • Ismeri a főbb webes programnyelveket (PHP, JavaScript, SQL)
  • Jártas legalább egy ORM-ben, MVC szemléletmódú
  • Elkötelezett a kódminőség iránt
  • Jártas fejlesztési és egyéb támogató eszközök használatában (pl.: GitLab)
  • Ismeri a szakmai angol nyelvet

 

Ha az állással kapcsolatban kérdésed van, keress bennünket bátran:

jobs@crosssec.com

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési téjékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.