Szenior szoftverfejlesztő – DevOps

A magas elérhetőségről hány kilences jut eszedbe? Téged is kellemes érzéssel tölt el, ha egyetlen gombnyomás elég a deployhoz? Nálunk a 'felhő' nem egy félelmetes varázsszó, ami mentesít az igényes szoftverarchitektúra alól.

Szenior szoftverfejlesztő munkatársként meglévő DevOps tapasztalatoddal egy olyan csapathoz csatlakozhatsz, melynek fontos az infrastruktúra deklaratív kódolása és a hétvégén is csendesen nyugvó pager. Emellett azonban kíváncsian kutatjuk, mit tudnak nyújtani a szakmában rohamosan fejlődő irányok – immutábilis infra, konténerizáció, orchesztráció -, de végig szem előtt tartva az időtálló, csatában már bizonyított módszereket.

Munkádat végezheted kényelmes pécsi irodánkban, vagy akár távmunkában is, függetlenül attól, hogy hol laksz.

 

Érdeklődési területünket jellemzik a következő technológiák/eszközök: Ansible, GitLab CI, AWS, CoreOS, Kubernetes, OpenShift, Symfony, PostgreSQL.

 

Mit fejlesztünk? A Crosssec Norma-ról dióhéjban

A csapat a Norma elnevezésű, bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató SaaS webalkalmazás fejlesztésén dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a szemantikailag helyes döntésekre, a hosszú távon karbantartható architektúrára, mert feltett szándékunk még hosszú évekig bővíteni és támogatni a szoftvert. A fejlesztők azzal együtt találkozhatnak érdekes szakmai kihívásokkal, hogy a projekten utánuk érkezőknek kibogozhatatlan spagettikódot kellene hagyniuk. Ebben jó alapot ad, hogy a vezetők számára a ‘technikai adósság’ nem egy időhúzást jelző szitokszó, hanem a kompromisszumokon nyugvó közös munka mellékterméke, ami odafigyelést érdemel.

 

Amiben a fair, tiszta bérezésen túl részesülni fogsz

Leendő munkatársunkat belső és külső szakértői csapat fogja támogatni. Szervezeti szinten pedig stabil hátteret, karrierlehetőséget kínálunk. Kollégáink számára a kötelező és szükséges ismeretek elsajátítását munkaidőben, munkáltatói finanszírozással támogatjuk. A Crosssec értékei között megfogalmazott folyamatos fejlődés és fejlesztés céljaként negyedéves értékeléseket tartunk, melyen őszinte visszajelzések keretében vizsgáljuk meg, hogy a stratégiai célok felé tartunk-e. Ergonomikus munkaállomásaink nagy asztalokkal, kényelmes székekkel és dupla monitorral rendelkeznek, modern munkakörnyezetünkben vidám, intelligens, összetartó munkatársak dolgoznak együtt. Csapatépítő tevékenységeinket (kolbásztöltés, bográcsozás, túrázás) szervezett keretek között valósítjuk meg.

A Crosssec csapatában természetesen mindannyian pontosan azt a bért keressük, amelyre be is vagyunk jelentve.

 

Kik vagyunk? A Crosssec-ről dióhéjban

4 éve azért alapítottuk a Crosssec Solutions-t, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak kínáljunk olyan szolgáltatásokat és SaaS termékeket, melyek segítségével átláthatóbbá, hatékonyabbá, egyszerűbbé tehetik a saját munkafolyamataikat és fenntarthatóbbá a működésüket. Szeretnénk, ha a cégek nem szükséges rosszként, hanem céljaik elérését támogató eszközként gondolnának az automatizációra, digitalizációra és a bennük rejlő lehetőségekre.

 

SZÁMUNKRA FONTOS, hogy nem konkrét technológiát ismerő programozót, hanem érett, tanulékony, jó (szak)embert keresünk, aki

 

  • Felsőfokú informatikai végzettséggel és legalább 3 év releváns szakmai tapasztalattal bír
  • Ismeri a főbb webes programnyelveket (PHP, JavaScript, SQL)
  • Jártas legalább egy ORM-ben, MVC szemléletmódú
  • Elkötelezett a kódminőség iránt
  • Jártas fejlesztési és egyéb támogató eszközök használatában (pl.: GitLab)
  • Ismeri a szakmai angol nyelvet

 

Ha az állással kapcsolatban kérdésed van, keress bennünket bátran:

jobs@crosssec.com

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési téjékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.