Marketing manager

Pécsi irodánkba keresünk a tartalommarketingben és közösségi médiában jártas, tapasztalt marketing manager munkatársat. Olyan csapattagot keresünk, aki a kampányok tervezése mellett informatív inbound anyagokat elkészítve segít értéket adni ügyfeleink és partnereink számára.

A pozícióról bővebben

Leendő munkatársunk a már megszerzett tapasztalatait felhasználva segíti a csapat munkáját többek között a PPC kampányok során, közösségi média felületek kezelésében, valamint a marketingautomatizációs folyamatok tervezésében és a hírlevelek szerkesztésében. A Crosssec Solutionsnél az inbound marketing elveit követjük, így az általunk létrehozott tartalmak készítése során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Több külsős kivitelezővel is dolgozunk, valamint aktív kapcsolatot tartunk fenn a sajtó képviselőivel is. Fontosnak tartjuk, hogy marketingtevékenységünk során értéket adjunk a látogatók, leendő- és meglévő partnereink számára.

 

CRM-ként és marketingautomatizációs feladataink elvégzéséhez a Hubspot rendszerét használjuk , az elemzések és mérések során a Google Analytics mellett a HotJart is napi szinten alkalmazzuk.

 

A munkavégzés helye: Pécs

 

Amiben a fair, tiszta bérezésen túl részesülni fogsz

Minden kollégánkat belső és külső szakértői csapat támogatja. Fontos, hogy a marketing csapatban mindenkinek megvan a szakterülete, így soha nem várjuk el egy marketing managertől azt, hogy grafikákat készítsen, de a grafikusok sem szövegeznek sales, vagy marketinganyagokat. Cégünk egyik alapértéke a folyamatos fejlődés, így a kötelező és szükséges szakmai ismeretek elsajátítását munkaidőben, munkáltatói finanszírozással támogatjuk, mely során törekszünk arra, hogy megtaláljuk mindenki számára a testhez álló feladatokat, melyben igazán profi tud lenni. Negyedévente értékeléseket tartunk, melyek során őszinte visszajelzést kapnak a felek az elmúlt időszakról, valamint havi rendszerességgel one-to-one beszélgetéseket is folytatunk. Irodánk modern, ergonomikus, munkatársaink összetartozó csapatként dolgoznak nap mint nap. Szervezeti szinten stabil hátteret és karrierlehetőséget kínálunk.

A Crosssec csapatában természetesen mindannyian pontosan azt a bért keressük, amelyre be is vagyunk jelentve.

 

Az alábbiak lesznek a főbb feladataid

 • Social Media felületek kezelése
 • PPC kampányok tervezése, kezelése és elemzése
 • CRM rendszer kezelése, marketing-automatizációs folyamatok tervezése
 • Hírlevelek szerkesztése, tervezése és utókövetése
 • Tartalommarketing és inbound anyagok tervezése, készítése
 • Lead-életút tervezése, gondozása és elemzése
 • Print és digitális kommunikációs, marketing és sales anyagok tartalmi összeállítása
 • Kapcsolattartás külsős kivitelezőkkel

 

A Crosssec Solutions-ről dióhéjban

A Crosssec Solutions már az indulásakor is az adatvédelemmel és hatékonyságnöveléssel foglalkozott, hiszen célunk az, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak kínáljunk olyan termékeket és szolgáltatásokat, melyek segítségével átláthatóbbá, hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és egyszerűbbé tehetik a saját munkafolyamataikat. Csapatunk a Crosssec Norma nevű bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató SaaS webalkalmazás fejlesztésén dolgozik, valamint üzleti és adatvédelmi tanácsadást nyújt az ügyfelek számára. Tanácsadási tevékenységünk során segítünk a vállalkozások GDPR megfelelőségének kialakításában, adatvédelmi tisztviselői szolgáltatást nyújtunk, hatékonyságnövelési, termelésoptimalizációs és folyamatoptimalizációs tanácsadói munkát végzünk.

A jövőképet, a küldetésünket és értékeinket már az első napon megismertetjük az új munkatársakkal, akik azt követően a területükhöz kapcsolódó éves stratégiai célok elérését támogató cselekvési tervek mentén valósítják meg feladataikat.

 

Kollégáink és a környezet

A Crosssec Solutions csapatában a feladatokon dedikált szakemberek dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy marketing managerként nem kell html kódot írnod, sem photoshopban grafikát készítened. A mindennapi munka során igazi csapatként dolgozunk együtt, és számíthatunk egymás szaktudására és tapasztalatára divízióktól függetlenül. Irodánkban nagy asztalokkal, kényelmes székekkel és dupla monitorokkal felvértezve modern munkakörnyezetben vidám, intelligens és összetartó munkatársak dolgoznak együtt. A csapatdinamikát elősegítendő csapatépítő tevékenységeinket szervezett keretek között valósítjuk meg.

Fontos számunkra, hogy ne csak megnyerjük az új munkatársunkat, hanem is meg is tartsuk, ezért az első 3-6 hónapban előre felépített mentoring terv támogatja a gyorsabb beilleszkedést és a társterületek munkájának megismerését.

 

Pár fontos szempont, amelyeket figyelembe fogunk venni a kiválasztás során

 • Legalább 2 év szakirányú tapasztalat
 • Szakirányú felsőfokú végzettség
 • Önálló, precíz, proaktív munkavégzés
 • Nagyon jó kommunikációs készségek
 • Online és offline marketing eszközök gyakorlati ismerete
 • Angol nyelvtudás
 • Kiváló helyesírás és szövegalkotási képesség

 

Jelentkezni a lenti űrlap segítségével tudsz, ha az állással kapcsolatban kérdésed van, keress bennünket bátran:

jobs@crosssec.com

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.