Frontend Fejlesztő

Frontend fejlesztő munkatársat keresünk akár távmunkában is!

SZÁMUNKRA FONTOS, hogy nem konkrét technológiát ismerő programozót, hanem érett, tanulékony, jó (szak)embert keresünk, aki

 

  • Legalább 2 év releváns szakmai tapasztalattal bír
  • Ismer legalább egy modern JavaScript keretrendszert
  • Jártas sitebuildben
  • Jártas legalább egy CSS keretrendszer használatában
  • Elkötelezett a kódminőség iránt
  • Jártas fejlesztési és egyéb támogató eszközök használatában (pl.: GitLab)
  • Ismeri a szakmai angol nyelvet

 

Érdeklődési területünket jellemzik a következő technológiák/eszközök: React, TypeScript, GitLab CI, Kubernetes, Symfony, PostgreSQL.

 

 

Mit fejlesztünk

A csapat a Norma elnevezésű, bér- és munkaügyi adatokat kezelő, adatvezérelt döntéseket támogató SaaS webalkalmazás fejlesztésén dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a szemantikailag helyes döntésekre, a hosszú távon karbantartható architektúrára, mert feltett szándékunk még hosszú évekig bővíteni és támogatni a szoftvert. A fejlesztők azzal együtt találkozhatnak érdekes szakmai kihívásokkal, hogy a projekten utánuk érkezőknek kibogozhatatlan spagettikódot kellene hagyniuk. Ebben jó alapot ad, hogy a vezetők számára a ‘technikai adósság’ nem egy időhúzást jelző szitokszó, hanem a kompromisszumokon nyugvó közös munka mellékterméke, ami odafigyelést érdemel.

 

Emellett a feladataid közé fog tartozni a céges weboldalak gondozása, továbbfejlesztése és újak létrehozása XD prototípus alapján.

 

 

Amiben a fair bérezésen túl részesülni fogsz

Leendő munkatársunkat belső és külső szakértői csapat fogja támogatni. Szervezeti szinten pedig stabil hátteret, karrierlehetőséget kínálunk. Kollégáink számára a kötelező és szükséges ismerek elsajátítását munkaidőben, munkáltatói finanszírozással támogatjuk. A Crosssec értékei között megfogalmazott folyamatos fejlődés és fejlesztés céljaként féléves értékeléseket tartunk, melyen őszinte visszajelzések keretében vizsgáljuk meg, hogy a stratégiai célok felé tartunk-e. Az új munkatársak beilleszkedését előre felépített mentoring terv segíti. A vírushelyzet miatt jelenleg home office-ban dolgozunk, az irodába való visszatérést hibrid módon tervezzük, amint a körülmények ezt lehetővé teszik.

 

 

Kik vagyunk? A Crosssecről dióhéjban

5 éve azért alapítottuk a Crosssec Solutions-t, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoknak kínáljunk olyan szolgáltatásokat és SaaS termékeket, melyek segítségével átláthatóbbá, hatékonyabbá, egyszerűbbé tehetik a saját munkafolyamataikat és fenntarthatóbbá a működésüket. Szeretnénk, ha a cégek nem szükséges rosszként, hanem céljaik elérését támogató eszközként gondolnának az automatizációra, digitalizációra és a bennük rejlő lehetőségekre.

Jelentkezés

Ahhoz, hogy fel tudja venni velünk a kapcsolatot, és el tudja küldeni jelentkezését, kérjük a megcsillagozott jelölőnégyzetek segítségével jelezze, hogy a jelentkezéssel tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. a jelen munkakör betöltéséig a pályázóknak szóló adatkezelési tájékoztató szerint kezeli az adatait, és a jelentkezéssel kapcsolatban toborzási leveleket küldhet az Ön számára. Kérjük jelezze azt is, hogy tudomásul veszi, hogy a Crosssec Solutions Kft. az üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató szerint kezeli a megadott adatait, valamint az üzenetben szereplő esetleges személyes adatokat. Köszönjük.