A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Karrier

Építsünk együtt egy biztonságosabb
digitális világot

Nyitott pozíciók

Crosssec solutions

A Crosssec Solutions informatikai fejlesztőlaborjában a modern irodai környezet eszközeit építjük. Olyan innovatív megoldásokat keresünk, ahol a biztonság és a kényelem egy könnyen használható termékben találkozik. Egy átfogó szolgáltatásban, ami képes megőrizni az üzleti adatok és a személyes magánszféra védelmét.

Olyan munkatársakat várunk csapatunkba, akik szeretnének részt venni egy biztonságosabb digitális világ építésében.

Ismerkedj meg a csapatunk
néhány tagjával

„Az én feladatom, hogy olyan naprakész és hasznos információval lássam el a követőinket, amiket a mindennapi életük során is könnyen tudnak hasznosítani. Nálunk az élet pörgős, soha nem unatkozok. Mindenki nyitott az új ötletekre, és ha jó az ötlet, akkor a vezetőség is támogatja, a többi pedig már rajtunk áll. Friss diplomásként érkeztem ide, de hamar feloldódtam, mivel bátran lehet kérdezni, mindenki segít egymásnak, ha arra van szükség.”

Kovács Marcell

Experienced Marketing Referens

„Munkám során elsősorban webalkalmazások front- és backend fejlesztésével foglalkozok, de belekóstolhattam például mobilalkalmazás felhasználói felületének fejlesztésébe is, ezáltal tágítva szakmai perspektívámat, illetve színesítve amúgy sem szürke hétköznapjaim. Pályakezdőként egy év alatt megsokszoroztam a rálátásom számos területet felölelő feladataimnak és naprakész ismeretekkel rendelkező, segítőkész kollégáimnak köszönhetően.”

László András

Experienced Developer

Nálunk ilyen az élet

Szeretjük rendben tartani magunk körül a munkát. A feladatokat feladatkezelőben vezetjük, minden fontos infót pedig az online tudástárakból érünk el. Reggelente megbeszéljük a napi célokat, utána pedig megnézzük, hogy ezeket hogy érjük el. Péntekenként olykor közös főzéssel ünnepeljük meg a heti sikereket, ha pedig úgy alakul, akkor nem is hagyjuk abba az ünneplést. Modern, jól felszerelt irodával és olyan kollégákkal várunk, akik szeretnek időtálló dolgokat alkotni.

Nyitottak vagyunk - néha túlságosan is - az online világ minden időrabló remekére, egy kiadós Guitar Hero hangversenyre és minden olyan programra, ami még jobban összehozza a csapatunkat, de ami igazán összeköt minket, az a minőség iránti szenvedélyünk.